Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 8 gæster online
Forside arrow Terapiformer arrow Bachindeks: Abeblomst
Bachindeks: Abeblomst PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Rena Bøgh
onsdag 07. september 2011


abeblomst1.jpg

Latin: Mimulus guttatus. Nøgleord: Frygt af kendt årsag, generthed, nervøsitet.

Den negative kvalitet: Personer, der har brug for Abeblomst lider af frygt af kendt årsag, ...

f.eks. edderkopper, sygdom, død, tandlægebesøg, mørke, ulykker, at være sammen med andre mennesker, slanger, at tale i større forsamlinger, at miste job osv. De vil ikke af sig selv tale om deres frygt, men direkte adspurgt indrømmer de deres angst.
Ofte er personer i den negative abeblomst-tilstand generte og tilbageholdende, de kan have svært ved at være i centrum i større forsamlinger og lider tit af rødmen, stammen, fugtige håndflader, hæs stemme og/eller nervøs latter.
Der ses også overfølsomhed af forskellige slags, f.eks. overfor larm, varme, kulde, stærke lugte, høj tale, konflikter osv.

Børn: Abeblomst er god for børn, der er generte, frygtsomme og følsomme. Ofte kan børn være bange for dyr, mørke og andre børn, også her vil Abeblomst kunne hjælpe.

Den positive kvalitet: I den positive abeblomst-tilstand forstår man at leve med sin følsomhed. Man har mod og sindsro til at møde verden med tillid og humor, også de prøvelser og vanskeligheder der måtte komme. Man har kontrol over sine følelser og kan derfor nyde livet uden frygt.

laegikurv.jpg

Sidst opdateret ( onsdag 07. september 2011 )
Næste >