Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 1 gæst online
Forside arrow Terapiformer arrow Bachindeks: Agermåne
Bachindeks: Agermåne PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Rena Bøgh
tirsdag 31. maj 2011

agermaane1.jpg Latin: Agrimonia eupatoria. Nøgleord: Overfladisk munterhed.

Den negative kvalitet: På overfladen virker folk, der har brug for dette remedium muntre og ubekymrede. Det skal man dog ikke lade sig narre af, for inderst inde lider de. De vil ofte joke med deres problemer, da de er bange for at vise deres frygt.

De bryder sig ikke om at være alene, da de fortrængte problemer så dukker op i bevidstheden. Derfor søger de ofte selskab, hvor de blandt venner er meget populære, da de er gode til at skabe en god stemning. De er også ofte meget aktive i sportsklubber, velgørenhedsorganisationer, firmaklubber osv., på den måde holder de sig i gang og slipper for at være alene.

Mange agermåne-betonede mennesker kan også gemme deres sorg i et glas vin/spiritus eller gennem piller eller trøstespisning for at dække over negative følelser.

Udholdenhed er ikke agermåne-menneskers stærke side: Det er f.eks. svært at overholde en diæt; når den indre uro bliver for meget, drages vedkommende igen og igen til køleskabet om natten.

Den positive kvalitet: Ægte munterhed. De kan udtrykke deres inderste følelser åbent og de accepterer, at livet også byder på mindre behagelige sider. I den positive tilstand ses fremragende karakteregenskaber som skelneevne, klogskab, indre balance samt diplomatiske evner.

Børn: I udviklingsperioder med indre ensomhed og sørgmodighed kan dette remedium være til hjælp. Også i puberteten, hvor mange følelser og tanker dukker op, kan agermåne hjælpe.

laegikurv.jpg

Sidst opdateret ( tirsdag 31. maj 2011 )
< Forrige Næste >