Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Forside arrow Sofahjørnet arrow Lær at forstå & praktisere Aromaterapi/Michala Storm
Lær at forstå & praktisere Aromaterapi/Michala Storm PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Ulla Kvintel
søndag 13. juli 2008


Denne nye bog fra Sphinx forlag er en fantastisk bog skrevet til både begyndere og erfarne aromaterapeuter.
Den er skrevet i et let forståeligt sprog og uden brug af for mange fag-udtryk og ord.

Michala skriver også i et sprog, som er ligefremt og hjælper/guider en igennem utrygheden, hvis man som ny "aromabruger" skal til at starte fra bunden.
Man får lyst til at prøve fordi man  bla. kan læse " uanset hvordan du vælger at opfatte og opleve æteriske olier og aromaterapi, er det sikkert, at dufte - hvad enten vi er bevidste om det eller ej - har en meget direkte indvirkning på vores følelsesliv og velvære. "
Man bliver også forført i forordet, hvori man kan læse: " Vi står netop nu på tærskelen til at nyt århundrede, hvor duftene kan vise sig at få en vital betydning gennem deres evne til at lindre stress, følelsesmæssig uligevægt og andre ubalancer, som følger af en travl og ofte for hektisk hverdag. Vi har nu som aldrig før brug for en mulighed for at koble fra og lade intellektet hvile, når det er allermest tiltrængt. Takket være duftenes meget direkte vej til hjernen, har vi en fantastisk mulighed for at åbne for sanserne og påvirke vores følelsesliv i positiv retning. "

Michala Storm forklarer også, hvordan olierne udvindes og om deres virketid, hvilket er vigtigt ved blanding af forskellige olier.
Vi kommer også kort igennem tidens brug af olier og om hvordan forfatteren selv kom igang med aromaterapi.
Michala Storm er også gavmild med både gode råd, til hvilke olier som er gode at blande sammen og med sine egne og andre erfarne aromaterapeuters fristende opskrifter:

Bogen er let at bruge og for nybegyndere er den let at følge, også hvis man kun søger til lidt husbehov, men den giver appetit på mere! ... og for de mere erfarne er den en god bog til lige at pudse hukommelsen af.
De mange gode opskrifter giver læseren en lyst til at afprøve både nye blandinger og dufte.

Til sidst i bogen har Michala Storm lavet et opslagsværk over de forskellige olier som er nemt at forstå og bruge.
Afslutningsvis vil jeg sige at dette er den bedste danske bog, jeg har læst, indenfor emnet og byder Michala Storm varmt velkommen.
Her er 2 forskellige smagsprøver fra bogen:

Forfriskende sommerbad:
1 dråbe pebermynte
3 dråber appelsin
3 dråber grapefrugt
(Bland disse sammen i en smule honning inden blandingen hældes i badevandet/red.)

Relax 2:
1 dråbe cedertræ
1 dråbe muskatelsalvie
25 ml basisolie
(" Det ideelle tidspunkt at anvende kropsolierne på er lige efter du har taget bruse- eller karbad. På det tidspunkt er huden stadig let varm og fugtig, hvilket fremmer oliernes optagelse i huden ")

< Forrige