Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Coach dig skøn PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Charlotte Rachlin
torsdag 15. januar 2009

CharlotteRachlin1.jpg C oach dig skøn!
Nyt spændende og inspirerende foredrag af skønhedskonsulent Charlotte Rachlin. Få metoder til, hvordan du bl.a ændre din egen samt andres opfattelse af dig selv.

”Coach dig skøn!” Oplev dette givende og lærerige foredrag om, hvordan vi med enkle redskaber kan coache os selv skønnere og påvirke den måde vores omgivelser ser på os.

Skønhedskonsulent & forfatter, Charlotte Rachlin, guider på en let, morsom og forståelig måde igennem de forskellige områder af foredraget. Hun giver nemme redskaber til at ændre omverdenens førstehåndsindtryk, fortæller om huden og hvordan du plejer den rigtigt. I foredraget kommer hun også ind på de forskellige begreber såsom parabener. Hvad er det? Og hvorfor mener nogle, at de er farlige?

Charlotte Rachlin er vært på Tv-programmerne ”30 minutter med Charlotte Rachlin” samt et kommende skønhedsprogram, ”Nem, naturlig skønhed”. Hun er desuden en hyppig gæst i andre tv-programmer, når skønhed er på programmet.

Charlotte Rachlin har sin egen hudplejeserie, ”Organic Sense by Charlotte Rachlin”, som sælges i butikker landet over. Hun har startet Spa-Akademiet, en Spa-terapeutskole og arbejder som freelance spa-konceptudvikler. Blandt koncepter, hun har skabt, kan nævnes Skodsborg kurhotel & Spa's grønne økologiske behandling. Hun er ophavsmand til internetportalen ”Alterne.dk” om livsstil og skriver for diverse damemagasiner. Charlotte Rachlin er desuden forfatter til bestselleren ” Smuk med naturens produkter”, samt bogen ”Skønne tips med rabatten”. Hendes tredje bog er på vej og udkommer i 2009.

Eksempler på indhold af foredrag:

- Få redskaber til at se på dig selv med andre øjne.
- Lær, hvordan du nemt får omverdenen til at se dig med andre øjne.
- Hvordan kan du forbedre dit udseende?
- Lær nemme make-up tricks.
- Hvordan plejes huden på den rette måde.
- Styrk dine dagligdags rutiner.
- Skab ”Mig-tid”
Varighed: 45 – 60  min

Kontakt Arte: http://www.artebooking.dk/default.aspx?pageId=12&itemId=1371

Sidst opdateret ( mandag 27. april 2009 )
< Forrige Næste >