Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Min datter på 15 og hendes akne PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Fra læser til læser
søndag 25. maj 2003


Min datter på 15 år, havde i nogle år lidt af det der hedder akne. Dette viste sig som store gule bumser i ansigtet, på skulder og ryg.
Lægen fortalte os at det hørte med til alderen, og at vi måtte se tiden an. Næste gang vi var hos lægen, skulle min datter ændre kostvaner. Næste gang skulle hun skrubbe sig med en børste og bruge specialcreme. Lige meget hvad vi prøvede, ændrede udslettet sig ikke.

Skrevet af: Vivi Rasmussen, Dragør


Min datter blev derfor henvist til en specialist i hudsygdomme. Denne tilbød 2 behandlinger som vi kunne vælge imellem. Den ene var penicillin 3 x dagligt i 3 måneder. Bivirkninger kunne være mavegener, smerter eller tynd afføring. Den anden behandlingsmulighed kan jeg ikke helt huske, men jeg kan huske bivirkningen: Leverskade.

Vi besluttede og for at prøve behandlingsmulighed 1. Min datter gennemførte behandlingen i 6 uger. Herefter fik hun mavesmerter, og hjertebanken som viste sig om natten når hun skulle sove. Nattesøvnen blev forstyrret og hun kunne ikke fungere om dagen. Derudover var hun blev angst for denne hjertebanken. Vi stoppede straks behandlingen med penicillin.

Min datters selvtillid var i mellemtiden helt i bund, hun ville ikke lave gymnastik i skolen, hun ville ikke tage på stranden med sine veninder, ej heller deltage i klassearrangementer. Hun var blevet indelukket og ensom.

Jeg hørte tilfældigt om Schanne Giselle Hansens gode resultater med kinesiologi, og kontaktede hende derfor for at få en test til min datter.

Min datter fik 2 test, hun blev sat på kur med de gennemtestede produkter af henholdsvis vitaminer/mineraler, cellesalt, blomstermedicin samt produkt til forbrændingen. Yderligere fik hun besked på at sige nogle positivsætninger 2 x dagligt. Nu efter et forløb på 1 ½ måned er de store gule bumser helt væk i ansigtet og på brystet. På ryggen er de også forsvundet, men der er dog lidt små ar tilbage.

Min datter har igen fået sin selvtillid, hun er igen med til gymnastik. Stranden vil hun også gerne med til, og klassefesterne er bare lige hende. Ja, jeg fik en glad, udadvendt pige tilbage.

Sidst opdateret ( lørdag 03. januar 2009 )
< Forrige Næste >