Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 1 gæst online
Den runde jord PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Agathe Dorado   
lrdag 10. januar 2009

groenneplanter1.jpgIdag benytter næsten halvdelen af Danmarks befolkning sig af alternativ behandling. Og det er nok fordi megen ny viden er at finde her. En viden som betyder, at man bliver nødt til at ændre gamle mønstre omkring sig selv og sine vaner. Mad betyder noget for helbredet.


 

Som også følelser, jobsituation, familiesituation og motionsvaner gør det. Vi er komplekse væsner, som har brug for individuel behandling. Igennem de 10 år, jeg har haft mennesker i behandlingsforløb, kan jeg se, at der er almene behov og der er individuelle behov. Derfor er det at leve sundt, ikke en kasse man bare kan hoppe ind i. Alt forandrer sig biokemisk i kroppen fra time til time og fra år til år. Så sundhed er en størrelse der hele tiden skal tilpasses.

Naturmedicin kan hjælpe, når den bliver brugt individuelt. Og samtidig med at den har konkrete virkninger, har den kun sunde bivirkninger. Jeg har aldrig hørt nogen dø af naturmedicin eller vitaminer. Derimod har jeg set mere energi, sund hud/lækkert hår og en karisma af sundhed. Det kan da næppe frastøde nogen.

agarthedorado100x140.jpgJeg har set det virke, og jeg vil ikke bruge min tid på at bevise noget i videnskabens navn. Jeg vil hjælpe i marken og se virkelige mennesker få en forbedret livskvalitet og sundhed, der kan gøre dem raske, glade og til sidst gamle med stil. For hvert menneske der bliver raskt, fra at have været sygt, vil jeg uden at blinke påstå, at det er det mest fantastiske bevis. Og jeg ved, at mange hellere selv vil være beviset end at læse om det. Videnskaben har sin mission, men det har erfaringerne igennem tusinder af år også. Der var engang man blev dræbt for at sige, at jorden var rund, men den var jo rund, viste det sig.
 
Hvorfor er det, at når vi kan få tilskud til at gå til lægen, så kan vi ikke få det til alternative behandlinger? Hvorfor kan vi ikke selv vælge, hvor vi vil bruge de penge, vi har tjent? Hvorfor har vi slet ikke noget valg? Jeg går ikke i graven før der er tilskud til alternative behandlinger og den alternative medicin. Og jeg vil gå så langt, at folk selv skal bestemme, hvad de vil gå til; de har betalt skat og hvis de tror på fjernhealing, aromaterapi eller nisser, så bør de have friheden til selv at vælge, hvordan de vil hjælpes.

I andre lande som Schweiz og Israel har man klippekort-modellen, hvor man har 10 klip om året som man kan bruge som man har lyst til. Det ville da være en start, hvor alle så havde en chance for at være med. I dag er det jo dyrt at bruge alternative, fordi der ikke er tilskud, så studerende, arbejdsløse og pensionister har ikke en chance. Ville det ikke være rimeligt i et så fantastisk land som vores?

Og hvorfor samarbejder vi ikke med lægerne?
blodtryksmaaling255x215.jpgJeg tager mig gerne af alt fra hormonforandringer, forkølelser, irritabel tyktarm, betændelser, eksemer og meget andet. Men skal du skæres i, vil jeg anbefale dig at få fat i en ortopædkirurg eller lignende; alt efter hvad du skal have opereret.
Lægerne kan så meget og det er enestående, at de gør det. På den anden side, kan vi alternative også  meget, og vi kan ikke sige, at det ene er bedre end det andet. Men vi ville klæde hinanden, i et samarbejde med at hjælpe vores medmennesker.

De gode resultater vil komme; det gør de altid, når vi gør det rigtige, og det bliver vi nødt til at tro på. Vi bliver nødt til at tro på, at vi kan ændre noget. At det betaler sig at være visionær. At drømme stort. At vi kan gøre en forskel.

Det, vi kan starte med, er selv at bruge vores penge der, hvor vi støtter bæredygtige produktioner og selv gå i gang med at leve sundt på alle områder.

Læse om andres erfaringer på helseområdet. En Kernesund Familie er en fantastisk bog med en families selverfaring med sygdom/sundhed. Og det gør mig glad, at så mange mennesker kan se, at det nytter noget, når de har læst den. Og selv bliver inspirerede til at komme igang. Det hele starter med os selv og hvis vi passer godt på os selv og jorden, så er der en chance for, at der også er et hjem for vores børnebørn og oldebørn osv.

Hvis vi alle støtter bæredygtige produktioner, både på mad, tøj, biler, så vil vi kunne manifestere vores eneste magt som forbrugere. Og det er vigtigt, at vi gør det i det omfang, vi har midlerne til det.
 
Det er også sådan, at man som borger i Danmark har ret til at få foretræde for sundhedsudvalget, som er sammensat af et medlem fra hvert parti i Folketinget. Et kvarter får man, og i det kvarter kan man tilkendegive sin mening om sundhed og lignende. Jeg har været derinde mange gange og ytret, hvad jeg mener om det danske sundhedsvæsen på godt og ondt. Og jeg har en dyb tro på, at det nytter noget. Hvis flere gør det, vil det have en effekt på sigt. Man kan fortælle sin sygehistorie fra man blev syg til man blev rask. Eller fortælle sin historie, hvis der har været sjusk eller fejlbehandling af familie eller andre pårørende. Eller hvad som helst der betyder noget for dig at formidle. Ring 33375538 for tidsbestilling.

Jeg vil ikke anbefale at skrive artikler til dagspressen, da de oftest ikke vil trykke dem. Interessant hvorfor de ikke vil eller tør, men sådan er det desværre. Ytringsfriheden er ikke, hvad den kunne være.
Men det korte af det lange er, at vores sundhed er vores eget ansvar. Og som det er lige nu, skal vi også selv finde ud af, hvad der overhovedet er sundt. Og så skal vi selv betale med de penge, vi allerede har afleveret minimum 40 % af. På sundhedsområdet er jorden først ved at blive rund. Så lad os arbejde sammen for den runde jord.

Sidst opdateret ( sndag 06. februar 2011 )
 
< Forrige   Næste >