Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Drømmen om en sort killing PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Fra læser til læser
søndag 25. maj 2008


Her for blot en lille uge siden, havde min datter skoldkopper, og jeg var oppe et par døgn. Jeg er lige blevet skilt og er alene med 3 "unger", så jeg var temmelig træt. En af mine gode venner tilbød at sidde et par timer, så jeg kunne samle kræfter.  Mens jeg sov, drømte jeg, at en lille sort kat, strøg sig om benene på mig.Jeg blev ved med at prøve at gå fra den, men den fulgte mig.

Skrevet af: Henriette Linnemann


Jeg husker at sige til den i drømmen, nej lille mis du er ikke min, hvorpå en dame sagde til mig: - jo, det er din, den har selv fundet dig, du skal tage den med dig.

I det samme vågnede jeg af min mobil summede med en sms besked fra min veninde, hvori der stod, om jeg ville kigge op for at se hendes lille ny killing ...

MEN der var ikke kun hendes, også hendes bror var der og til min store forundrelse var han sort som i min drøm, og kom straks løbende til mig. Jeg havde svoret at min hund var nok, men måden sorte kom til mig i min drøm, så måtte han med hjem- og hver nat sover han på skift hos mine 3 børn, så mon ikke han er kommet for at passe på os .

Med venlig hilsen

Henriette Linnemann

Sidst opdateret ( lørdag 21. juni 2008 )
< Forrige Næste >