Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Forside arrow Sofahjørnet arrow Boganmeldelser arrow I lyset af Engle/Diana Cooper
I lyset af Engle/Diana Cooper PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Kirsten Andersen
onsdag 17. oktober 2001

Forlaget Sphinx (udgivet i 2000) kr. 148,-

Har du mødt en engel?
Vil du vide mere om engle?
Så bør du læse I lyset af Engle af Diana Cooper.

Bogen er en pragtfuld og meget fyldestgørende gennemgang af englene omkring os – og der er mange af dem! Først og fremmest er der skytsenglene, som er de engle, der følger os tættest, men derudover er der en mangfoldighed af engle – engle, der hjælper med healing, ægteskaber, kær­lighed, beskyttelse og jeg kunne blive ved med at remse op. Kort sagt: Lige så mange formål i det godes tjeneste, som du kan forestille dig, lige så mange engle er der til at hjælpe dig.
Diana Cooper er opvokset hos et par forældre, som havde ”begge ben på jorden”. Forældrene troede ikke på hverken det religiøse eller det spirituelle her i livet, hvilke emner da heller ikke blev drøftet i hjemmet. Den første spirituelle oplevelse Diana havde, fandt sted da hun var 17 år gam­mel. Derefter gik der en del år inden hun havde den næste oplevelse. Her mødte hun en smuk gyl­den engel, som blev den udslagsgivende faktor til, at hun for alvor begyndte at interessere sig for eng­le og guider. Efterhånden som Diana blev bedre til at kommunikere med englene omkring sig, blev også hendes clairvoyante evner styrket.
Efter adskillige år med mange spirituelle oplevelser og stor personlig vækst, kom en engel til Diana og sagde, som svar på hendes spørgsmål om, hvad hendes healingundervisning egentlig gik ud på, at hun skulle indføre sine elever i healing med engle. Denne oplevelse var hovedårsagen til, at Diana i dag underviser i ”healing med engle”, lige­som hun naturligvis selv healer andre med hjælp fra englene. Undervisningsformen er kommet til hende fra englene, der da også fortalte hende, at hun selv havde den nødvendige viden, som ville komme til hende når hun underviste – hun skulle bare blive bevidst om det.
Diana gennemgår med varme og kærlighed en masse af de oplevelser hun har haft med engle. Un­dervejs er der også beretninger fra hendes elever og klienter – de har haft helt fantastiske op­levelser med de engle, som de har mødt. Eksempelvis er der et afsnit om personer med stor dyb sorg, depression eller lignende. De har meget ofte taget disse følelser med fra tidligere liv og vi får her at vide, hvordan de har fået hjælp til at få healet deres hjerter og dermed fået fred i sjælen til at kun­ne gå rensede, lettede og afslappede videre med deres nuværende liv.
Englene er omkring os alle og det eneste de venter på er, at vi skal bede dem hjælpe os selv eller an­dre. Du kan også bede dem om hjælp til at stryge din aura, således at du med meget hurtig virk­ning er bedre beskyttet. Naturligvis kan du selv udbedre svagheder i din aura ved at tænke stærke og positive tanker – din aura bliver da ubrydelig.
Hist og pist har Diana valgt at skrive smukke citater om engle. Her er et enkelt apropos ”den nye tids­alder”: ”Nu flokkes engle hertil for at hjælpe os til en større bevidsthed.”
Mod slutningen af bogen kommer Diana med forslag til nogle ting, som skulle kunne gøre vores ar­bej­de med englene nemmere og som skulle fremme hele vores proces med at komme i kontakt med englene.
Hvis du selv gerne vil i gang med at lære englene omkring dig at kende, så bør du nærlæse især det sidste kapitel (Engleøvelser) i bogen. Diana har her nedskrevet nogle guidede rejser til dig, der ger­ne selv vil prøve at komme tættere på englene. (Personligt kan jeg anbefale dig, at indtale disse guidede rejser på bånd, idet du så er sikker på at få alle punkterne med – husk nogle passende pauser ind imellem.)
Skulle beretningerne om englene ikke være nok – så er der en helt fantastisk samling smukke illustrationer i bogen – den ene smukkere end den anden – alle malet af Peter Fick. Han har med stor ind­levelsesevne og fantasi formået at give os andre en idé om, hvordan han forestiller sig de forskellige engle ser ud – og de er meget smukke.

I lyset af Engle er en pragtfuld bog, som jeg på det varmeste kan anbefale jer at læse. F.eks. er der en lidt morsom ting ved at bogen er ”landet” i mit hjem. Jeg købte meget impulsivt bogen – jeg nærmere slugte den, end læste den – jeg læste den igen og det morsomme er, at selv jeg pænt stiller den på plads i bogreolen efter brug, så lander den på mit bord gang på gang. Den VIL bare ligge fremme i lyset (af Engle?).
Jeg kan kun sige:
LÆS DEN, NYD DEN OG IKKE MINDST – GLÆD EN ANDEN MED BOGEN!

< Forrige Næste >