Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Min mor sagde farvel PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Fra læser til læser
søndag 25. maj 2008

Hvis drømme indgår som "alternative" oplevelser, så er her en drøm som har gjort om muligt det største indtryk på mig nogensinde - min mor kom og sagde farvel:

For mange år siden døde min mor i alt for ung en alder. Det var en meget hård og trist periode med sygdom og derefter sorgen da mor tog herfra. Min lille historie skete ca. ½ år efter mor var død.

Skrevet af: Kirsten

Jeg drømte en nat at hun og jeg var sammen igen. Vi spiste frokost sammen (på mit daværende arbejde) og senere var vi i Tivoli. Det var utrolig dejligt for jeg havde jo savnet hende længe og var derfor meget glad for at hun var hos mig igen. Pludselig var jeg oppe i rutschebanen i Tivoli og mor stod nedenfor og kiggede op. Det var der for så vidt ikke noget mærkeligt i, idet hun vist heller ikke var til rutschebaner da hun var i vores verden. Men så begyndte hun at gå derfra og så gik jeg i panik. Jeg sad oppe i rutschebanen og kunne ikke komme ned til hende og jeg råbte på hende mange gange. Da var det pludselig som om, at hun holdt mig i hånden og sagde til mig: "jeg kommer ikke tilbage igen" flere gange.

Da jeg vågnede var jeg opløst i tårer og min kæreste sad og trøstede mig.

Dette var selvsagt noget af en nat at komme igennem, men siden da har jeg følt at sorgen var lettere at bære. Jeg var så forfærdelig ulykkelig over at mor var død og jeg tror helt bestemt, at hun kom til mig for at sige farvel.

Alt i alt så føler jeg mig meget heldig over jeg fik lov til at have en dejlig dag sammen med min søde mor. Hun er stadig savnet, men selv er jeg meget mere afklaret og ved at vi ser hinanden igen en gang med tiden.


Sidst opdateret ( lørdag 21. juni 2008 )
< Forrige Næste >