Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 1 gæst online
Symbolik PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Kjeld van Rosen   
tirsdag 06. maj 2003

Alt hvad vi omgiver os med sender nogle signaler, som vi bevidst eller ubevidst opfatter. Det er derfor vigtigt, at forholde sig til det vi har omkring os. Det kan være billeder, figurer, farver, materialer etc.

Hvis vi f.eks. har flere billeder på væggene med høj sø, kan det være et spejl på, hvordan vi føler det i vores eget liv lige nu. Måske har vi en fornemmelse af hele tiden at være på gyngende grund, eller vi føler, at det konstant går op og ned.

Vi ønsker os måske en kæreste, men hele boligen er fyldt med figurer af enlige personer. Det kan være et udtryk for, hvordan vi ser os selv som ensomme eller alene. Vi kan ændre dette billede af os selv ved at fjerne alle de enlige figurer/personer og i stedet placere symboler, der udtrykker parforhold.

Hvad der udtrykker parforhold er forskelligt fra person til person. For nogle er det vigtigste i et parforhold venskab, for nogle lidenskab, for nogen leg osv., osv., og det er derfor vigtigt at finde netop det symbol, der passer til det, du vil tiltrække i dit liv.

Billede  Navn  Nøgleord 

bakua5.jpg

Pakua spejlet
Læs mere her

Afviser negativ energi 

krystalkugler5.jpg

Krystalkugler 
Læs mere her

Styrker intuitionen og bringer "gnist" i forhold

lykkemoenter5.jpg

Lykkemønter
Læs mere her

Tiltrækker velstand

vindharpe5.jpg
 

Vindharper
Læs mere her

 Stimulerer energien

baoding5.jpg

Baoding kugler
Læs mere her

Hjælper med at opbygge styrke og fjerne sygdomme

Sidst opdateret ( onsdag 24. juni 2009 )
 
< Forrige