Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Fibromyalgi PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Fra læser til læser
søndag 25. maj 2008

Jeg er 50 år og hjemmehjælper. For 4 år siden fik jeg et vrid i ryggen på mit arbejde. År 2000 fik jeg fra Arbejdsmedicinsk Klinik besked om, at det var fibromyalgi og at jeg ikke måtte fortsætte som aftenvagt, da dette var for belastende for kroppen.
Skrevet af: Evy DueLige efter så min far en artikel i Familiejournalen om en dame med samme lidelse, der havde besøgt Morten Krabbe. Far syntes, jeg skulle læse det. Det gjorde jeg og lagde bladet væk. 14 dage senere havde jeg meget ondt og tænkte: Nu skal det prøves.

Jeg ringede Morten Krabbe op og fik en tid. Han tog min puls og sagde, at det ikke var fibromyalgi, men et rygproblem og for meget syre i kroppen. Det gjorde, at jeg fik en del muskelknuder af affaldsophobninger, som gav mig kraftige smerter.

Jeg blev sat på afgiftningskur + Urte Eliksir. Dette hjalp en hel del, men jeg havde stadig smerter og var meget træt, når jeg belastede mig selv for meget. Især i det punkt, jeg selv mente var arbejdsskaden. Jeg talte med Morten om det, som foreslog urtepiller som gik ind og påvirkede tyktarmen, så fik han løst problemet.

Jeg har nu gået hos Morten Krabbe i 3/4 år, fået healing, massage, akupunktur, Urte Eliksir, urtete og vitaminer. I dag har jeg det rigtigt godt, min træthed og ligegyldighed er i store fremskridt, hvilket jeg kun kan være Morten Krabbe dybt taknemmelig for.

Samtidig kan jeg anbefale andre, at få Morten Krabbe ud og fortælle om naturmedicin, da han også er en rigtig god fortæller som giver stof til eftertanke.

Sidst opdateret ( lørdag 21. juni 2008 )
< Forrige Næste >