Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 1 gæst online
Forside arrow Terapiformer arrow Zoneterapi arrow Patienthistorie 3: Hånd- og fodzoneterapi pga. fod i gips
Patienthistorie 3: Hånd- og fodzoneterapi pga. fod i gips PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Linda Meilby   
tirsdag 06. maj 2008

Søndag aften blev jeg ringet op af en af mine faste kunder, der kommer i klinikken hver 3. uge pga. piskesmældsgener. Jeg fik fortalt, at hun havde været så uheldig at sprænge akillessenen under en badmintonkamp.


Skaden var sket onsdag, og hun var blevet opereret torsdag. Spørgsmålet gik på, om jeg kunne behandle hende, når den ene fod sad i gips. Vi besluttede at prøve at give hende behandling til den aftalte tid. I mellemtiden kom jeg i tanke om, at vi under vores uddannelse havde fået udleveret kopier af reflekszoner på hænderne. Disse blev fundet frem, og da patienten kom, gik jeg i gang med at behandle skiftevis på den frie fod og den modsatte hånd. Det blev heldigvis til en positiv oplevelse oveni den ubehagelige operation, der endnu ikke var en uge gammel. Det viste sig ikke at være spor besværligt hverken for mig eller hende, og stor var overraskelsen, da zonerne på hånden var nemme at lokalisere, og at de også var rimeligt ømme, hvilket fortalte mig, at kroppen var belastet. Det var interessant for os begge at sammenligne fodens zoner med håndens. Hun var lykkelig for, at vi kunne gennemføre behandlingen, og har fået en ny tid om 3 uger igen, som hun plejer. Det var svært for hende at overskue de næste 8 uger, hvis hun ikke kunne blive behandlet for sit piskesmæld.

Samtidig med vil hun så også få behandling for akillessenen, så den kan hele hurtigere op, så hun hurtigere kan komme tilbage til normalfunktion, uden forhåbentlig alt for mange gener efter operationen. Dette kan zoneterapi også bruges til.

Derfor vil jeg sige, at skulle der være andre, der er uheldige at komme så galt afsted, at det er nødvendigt med foden i gips, måske endda begge fødder, er der ingen grund til ikke at få zoneterapi. Det er dog altid en god ide lige at orientere zoneterapeuten, så vedkommende er forberedt, og har fundet håndzonerne frem. Har din zoneterapeut dem ikke, kan de findes i bogen "Fod- og Håndzoneterapi", af Dwight C. Byers, der er udgivet af forlaget Minerva.

Sidst opdateret ( fredag 20. juni 2008 )
 
< Forrige   Næste >