Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Forside arrow Ude & Inde arrow Feng shui arrow Gør noget godt for dig selv
Gør noget godt for dig selv PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Zandra Henningsen   
tirsdag 29. december 2009

brevkasse1.jpgJeg elsker de mørke dage med de mange elektriske lys og stearinlys. Og hvor er det godt, at der er mange lys i denne tid, for rigtig mange brænder rigtig meget energi af på gaver, mad og bekymring om økonomi.

 

Lys - hvad enten det er dagslyset, solen eller stearinlys - er livsnødvendig energi for os. Uden lyset, ingen energi. Og da vi farter rundt i hele december og måske også november for at få alt til at hænge sammen op til jul, så brænder vi mange kalorier af, og bliver vi ikke fyldt op med anden energi, så er vi ilde stedt.

Derfor også tak for grønne træer, røde julemænd, og masser af farverigt julepynt, som også er med til at give os energi. Træernes grønne opadgående energiske energi, der nærer ildens røde sprudlende farve, er med til at give os brændsel nok at køre på indtil nytår, hvor fyrværkeriet sørger for, at vi får det sidste skud, så vi kan blive båret ind i det nye år.

Når alt er vel overstået og det nye år er startet, er vi færdige. Der bliver meget stille, mens vi er ved at finde ud af, hvordan vi skal komme videre med økonomien, vægten og fremtiden.

Starten på det nye år er meget afhængigt af slutningen på det gamle. Så det er om at komme godt ud af det.

Ved slutningen af hvert år nedfælder jeg mine visioner for det kommende år på et stykke papir. Papiret folder jeg sammen og lægger i en speciel kuvert, som jeg synes er smuk og som for mig repræsenterer noget værdifuldt.

Nytårsaften åbner jeg så kuverten fra året før og læser mine "gamle" visioner og tanker for året, der nu er gået. Det er altid en helt speciel oplevelse, for jeg kan jo ikke huske alt, jeg har nedfældet, og derfor bliver jeg så meget mere overrasket over, at de fleste af visionerne har manifesteret sig.

Efter jeg har læst det nogle gange, lægger jeg med omsorg og velsignelse mine nye visioner i kuverten til næste nytår.

Mine visioner spænder fra konkrete hverdagsting til ønsker der vedrører krop, sind og ånd. At lave en liste med mine visioner er som at sætte en proces i gang der passer sig selv sideløbende med, at jeg lever mit private liv og mit arbejdsliv.

nytaar12.jpgPrøv at nedfælde dine vildeste drømme og visioner på et stykke papir, velsign dem, fold papiret sammen, gem det i en lækker kuvert, som du kan tage frem næste år.

Jeg tror du vil opdage, at det er en spændende proces, og så har du noget at se frem til næste nytårsaften - udover det indlysende en nytårsaften ellers byder på.

Med disse ord, vil jeg ønske dig og din familie en rigtig god jul og et godt nytår.

 
Næste >