Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Graviditet og zoneterapi PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Charlotte Rachlin
tirsdag 06. maj 2008

Hører I til det par, der igennem længere tid har prøvet på at blive gravide uden, at det er lykkedes at sige bingo, og I har været ved lægen og blevet undersøgt, uden at han har kunnet konstatere nogen grund til det udeblevne resultat.

Ja, så er zoneterapi måske noget for jer. Hvis lægen siger alt er som det skal være, og sædkvaliteten er i top, er der måske et par småjusteringer, der kan sættes på plads ved at kontakte en zoneterapeut. Det skal dog lige nævnes, at hvis sædkvaliteten ikke er i orden, kan zoneterapien forbedre denne, og dette er heldigvis let at kontrollere.

Der er vigtigt som det første, at ægløsningen og helst ægløsningstidspunktet er fastsat, dette gøres eventuelt ved at undersøge og nærstudere kvindens/dit skedesekret (Billing-Metoden). Bogen ”Billing Metoden” kan lånes på biblioteket, hvor du kan blive orienteret om, hvordan man undersøger sekretet helt præcist. Dernæst er det godt at være opmærksom på kostindtagelsen, da for meget syreholdig kost, også kan give for surt skedesekret, hvilket medfører at kvinden/du får sædcellerne til at gå hurtigere til grunde. De kan ikke trives i et for surt miljø. Dette er selvfølgelig en balance, fordi skeden skal have en vis surhedsgrad for at undgå infektioner. Her kan zoneterapien skabe den naturlige balance.

Syreholdig kost er overdreven spisning af kød, ost, kaffe/alm. the, sukker også skjult i ex marmelade.

Samtidig kan en uregelmæssig ægløsning reguleres, og sidst men ikke mindst, kan samtale eller bare det, at du føler du gør noget, aflaste psyken så du har lettere ved at blive gravid.

Held og lykke og

God fornøjelse

Linda

Sidst opdateret ( mandag 29. marts 2010 )
< Forrige Næste >