Forsøgspersoner søges i Østjylland

Er du kvinde og over 40 år, har du nu chancen for at være med i en undersøgelse af effekten af forskellige kosttilskud på Skejby Sygehus i Århus.
Læs videre... [Forsøgspersoner søges i Østjylland]

Din Alternative Portal

Nyhedsbrev

Navn:
Email:


Medlemssystem


Glemt din adgangskode?
Har du endnu ingen konto? Opret en konto

Chat på Alterne

We have 9 guests online
Join chat
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 9 gæster online
Holotropic breathwork
Skrevet af NetNaturDoktoren
fredag 13. juni 2008

Holotropic Breathwork er en kraftfuld metode til selvudforskning og heling (helbredelse), som integrerer indsigter fra moderne bevidsthedsforskning, antropologi, forskellige dybdepsykologier, transpersonlig psykologi, østlig spirituel praksis og verdens mystiske traditioner. Navnet ’holotropic’ betyder bogstaveligt "bevægelse mod helhed" (fra græsk "holos" = hel og "trepien"= bevægelse imod et eller andet).

Ved selve fremgangsmåden anvendes ganske simple midler: Den kombinerer åndedræt med følelsesforstærkende musik i en speciel ramme og omgivelser. Med øjnene lukkede og mens man ligger på en madras, benytter hver deltager sit eget åndedræt og musikken i rummet til at få adgang til en usædvanlig bevidsthedstilstand. Denne tilstand aktiverer den naturlige indre helingsproces i deltagerens psyke og bringer ham eller hende en bestemt samling af indre oplevelser. Da den indre helende intelligens styrer processen, bliver kvaliteten og indholdet, som bringes frem, unikt for hver enkel deltager på netop dét tidspunkt og dét sted.

Holotropic Breathwork er udviklet af Stanislav Grof og hans kone Christina Grof. Stanislav Grof M.D., Ph.D., er psykiater med over fyrre års erfaring med forskning i usædvanlige bevidsthedstilstande fremkaldt af psykedeliske stoffer (bl.a. LSD) og forskellige stoffri metoder som Holotropic Breathwork™.

Sidst opdateret ( lørdag 26. juli 2008 )
< Forrige Næste >
RedWeb.dk - Webdesign & Udvikling