Advarsel mod "party"-kosttilskud

Fødevarestyrelsen advarer mod ni sundhedsskadelige kosttilskud, der bliver solgt fra hjemmesiden Partypills.dk samt i kiosker og på diskoteker i Øst- og Midtjylland.
Læs videre... [Advarsel mod "party"-kosttilskud]

Din Alternative Portal

Nyhedsbrev

Navn:
Email:


Medlemssystem


Glemt din adgangskode?
Har du endnu ingen konto? Opret en konto

Chat på Alterne

We have 5 guests online
Join chat
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 5 gæster online
Hulda Clark metoden
Skrevet af NetNaturDoktoren
fredag 13. juni 2008

For en halv snes år siden opdagede naturlægen Hulda Regehr Clark, at levende organismer kan rystes i stykker ved at udsætte dem for små strømstød ved bestemte frekvenser.  Hver organisme ved sin egen frekvens.

Da hun vidste, at mange sygdomme hos mennesker udvikler sig som følge at bakterie- og virusangreb, forsøgte hun med en frekvensgenerator at påvirke sygdomsforløb. Og opdagede, at bakterier og virus også inde i kroppen på mennesker bliver rystet i stykker.
Dette satte et stort udviklingsarbejde i gang, hvor hun målte frekvenserne for parasitterne, bakterierne, vira, svampe og andre levende organismer, der er relaterede til de enkelte sygdomme.
Hun konstaterede, at hun med zapning – små, næsten umærkelige strømstød, kunne eliminere dem i kroppen hos den syge og dermed kraftigt ændre sygdomsforløbet.

Forurening fra vores industrielle verden kan ændre vores indre biologiske balance så meget, at det kan få parasitterne til at opføre sig anderledes og dermed i mange tilfælde blive katastrofale for vores sundhed. To hovedårsager til dårligt helbred skyldes parasitter og forurening.

Ved at minimere denne forurening hjælpes nyrer og lever med at rense og genoprette den biologiske balance i kroppen.

Sidst opdateret ( lørdag 26. juli 2008 )
< Forrige Næste >
RedWeb.dk - Webdesign & Udvikling