Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Forside arrow Sofahjørnet arrow Jill Liv Nielsen
Jill Liv Nielsen PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Charlotte Rachlin
søndag 25. maj 2008

Den søde og dejlige Jill Liv Nielsen, kendt fra diverse TV programmer, har altid været åben med, at hun tror på den alternative verden, samt at hun har prøvet at gå til en clairvoyant.


Du har tidligere været til en kvindelig clairvoyant, hvor du udtalte dig meget positivt om oplevelsen, men nu valgte du at gå til Steen Kofoed ...
Hvorfor gå til flere clairvoyante?

Det er rigtigt. Da jeg kom ud af huset, blev jeg tilbudt af ”Pernilles Univers” og hendes internetside ”Oestrogen” at komme til clairvoyant for at få af vide, hvordan min fremtid ville blive. Det var ”Jeanne Fairy”. Jeg ville jo gerne være skuespiller og derfor ville gerne høre om min fremtid. Jeg var tilfreds med clairvoyancen, men det var jo også om fremtiden, så det kan være svært at forholde sig til det.
Men jeg var godt tilfreds og der var faktisk der, jeg blev rigtigt grebet af det.
Jeg har altid synes, at tarotkort og sådan mystisk noget var spændende, men har aldrig taget mig sammen til at komme af sted ... så da jeg fik tilbudet tog jeg gladeligt imod det.
Jeg har så brugt Jeanne nogle gange mest arbejdsrealateret, men nu er hun blevet min veninde, så nu er det svært at bruge hende ... nu er det jo ikke så klart, da hun har en masse personlige ting med ...
Jeg har brugt hende som en form for rådgivning. Specielt omkring min arbejdssituation. Det er jo svært ... man kommer ud fra det hus og har ingen anelse om, hvad der skal ske ... Man ved fx ikke, at man faktisk kan tillade sig at sige nej til ting. Jeg valgte så at bruge hende som rådgivning, fordi man har jo det frie valg … dvs. man skal jo ikke absolut gøre som hun siger, man kan jo selv vælge. Siger hun fx: ”du får en kæreste og ...”, så kan man jo selv vælge om man vil have den kæreste.

Jeg havde så set Steen i ”Fornemmelse for Mord” og så at han hele tiden ramte rigtigt … Så jeg tænkte ...” ham må jeg prøve ... gad vide, hvad han kan sige om mig?”

Hvad var din forestilling om den clairvoyance du så skulle til?

Jamen jeg troede, at jeg skulle derover og høre, at jeg ville blive den næste store Hollywood stjerne og at jeg om ca. 2 år ville stå og kysse med Mel Gibson i en film, men … sådan blev det slet ikke. Jeg var der kun lige i ca. 2 min og så havde jeg allerede tårer i mine øjne.

Hvad skete der?

Jamen, jeg kommer ind til Steen og det eneste han spørger om er, om jeg vil have lidt vand … Det ville jeg og efter det fortalte han, at han lige skulle lukke sine øjne i 30 sek. eller deromkring og så ville han forhåbentlig jappe derud af i en halv times tid. Hvis jeg havde spørgsmål, måtte jeg endelig stoppe ham. Og jeg sad sådan set bare med åben mund og polypper i en ½ time. Jeg var meget chokeret, overrasket og blev meget ked af det også. Jeg tror altså bare, at der gik 5 sekunder og så sad jeg med tårer i øjnene og tænkte … bare han ikke åbner sine øjne nu, for så stortuder jeg ... Han gik så tæt på. Som sagt troede jeg, at jeg skulle høre lutter fede ting.

Men det var jo som sagt ikke det, jeg fik at vide.

Han starter med at fortælle, at han ser både en glat overflade, men bag denne overflade er der en form for venteposition … et ingenmandsland.

Det var rigtigt nok … jeg stod i en situation, hvor jeg ikke rigtig vidste hvad jeg skulle vælge.
Derefter fortæller han, at jeg ikke rigtig ved, hvad jeg skulle og at jeg skulle lytte mere til mig selv. Han sagde, at jeg var for hård ved mig selv og at jeg ikke skulle bekymre mig så meget om hvad andre syntes. Jeg vidste godt selv, hvad der var rigtigt. Han sagde: ”Du har følt dig mere og mere sårbar. Det føles som om du har mistet noget meget vigtigt. Noget du har ledt efter ... jeg oplever det som om du har vidst, at du har ledt efter det …nemlig dig selv ..., men du har ubevidst svigtet dig selv … du har faktisk forladt Jill i din søgen efter Jill …”

Det var utroligt, fordi det var bare så rigtigt. Jeg gik ind i BB huset som en form for terapi, fordi jeg skulle lære at sige nej, samt jeg gerne ville vise alle dem jeg kendte, hvem jeg var. Jeg har altid levet med en facade efter de ting, jeg har været igennem i mit liv, så jeg var meget opsat på at beholde denne facade og vise folk noget jeg ikke var. Jeg ville ikke vise den sårbare person, så jeg løb rundt og legede klassens klovn og var hele tiden oppe på dupperne og skulle hele tiden være glad og tilfreds. Der svigter jeg jo mig selv, fordi jeg giver folk en forventning til hvordan Jill er, så de forventer at Jill har den skægge kasket på, men når jeg så ikke gad at være den skægge mere, så kunne de jo ikke kende mig. Det har ramt mig hårdt senere i mit liv.

Det var det samme da jeg kom ud af huset ...( Big Brother vist på TV Danmark2/red) Folk havde en forventning til hvordan jeg var og så måtte jeg jo være sådan. Det har været en stor forvirring.

Steen bruger terminologien ”et tivoli om aftenen med masser af folk og liv omkring, men yderst står der en campingvogn og den er ensom.”

Der mener han, at selvom jeg er sammen med mange mennesker, så lader jeg dem aldrig komme helt tæt på. Og det er også rigtigt nok.
Det gjorde så ondt fordi det ramte plet ... fordi selvom jeg har mange nære tætte venner som ved alt om mig, så har jeg alligevel den facade på. Det er jo en følelse af usikkerhed og mangel på selvværd.

Han bruger faktisk et gammelt søm, for at illustrere hvad han mener. Steen sagde nemlig: ”hvis man får et søm i foden og man vælger ikke at trække det ud, så lærer man at gå på en måde, så det ikke gør så ondt mere, men sømmet er der jo stadigvæk og væk skal det jo på et tidspunkt." - Det var hvad jeg gjorde ved mit liv … jeg havde lært at halte. Jeg ønskede ikke at føle og det var det som jeg flygtede fra.
Men som han sagde ... det som er vigtigt ved dette søm ... det er at anerkende, at det er der … for så at hive det ud for at komme videre …
Det var vildt, fordi dette skide søm går igennem hele mit liv ... Jeg har jo godt vidst at det var der, men har bare ikke villet indrømme, at det var der. Jeg har bare haft behov for, at det blev sagt og Steen siger også, at det var derfor jeg var der den dag … Der er andre ydre grunde, men den dybereliggende grund var pga. det skide søm ...
Det er jo ligegyldigt, om jeg bliver Hollywood star ... det er jo slet ikke det, det handler om ... Det er jo vigtigt, at man har fred med sig selv. Det er det ultimative.
Men Steen fortæller mig så, at det er vigtigt for mine guider at hjælpe mig på vej og at jeg faktisk var på rette vej … Men at jeg skulle finde Jill og hvis jeg ikke valgte at gøre det selv, så ville livet tvinge mig til det ... Det er skæbnebestemt. Han sagde, at jeg ikke kunne leve med denne tilstand meget længere ...

Tror du at dit liv er skæbnebestemt?
Ja, det tror jeg … jeg tror at de vigtige ting dukker op selvom du prøver at undgå dem. Fx i form af mavesår, migræne m.m., så jeg valgte selv at gøre noget ved sagen. Det var vigtigt, at jeg sagde fra både personligt og professionelt.
Jeg fik også at vide, at jeg ikke skulle være bange for noget som sluttede … alting fortsætter ... Det er jo rart at vide.
Og det var rart at få bekræftet, at jeg var på rette vej ... At mine beslutninger var rette, mine valg var rette.

Fik du så nogle redskaber til at arbejde med?
Ja. Steen fortalte mig, at jeg skulle prøve at tage nogle dybe indåndinger og føle freden samt Jill. I starten er det svært, fortalte han, men det bliver nemmere og nemmere og det er rigtigt. Jeg skulle også sige fra, hvis der var noget som jeg følte var forkert.
Samt at jeg skulle begynde at male ...

Male?
Ja, male ... jeg skulle male for at få alle mine ubehagelige oplevelser og følelser ud af min krop og mit sind. Det er skægt, fordi da jeg så malede mit første billede, så var det som om det skabte sig selv, fordi jeg selv syntes, at jeg kom til at ødelægge det med forkerte streger, men der skete blot det, at der dukkede forskellige dyrearter frem. Jeg kalder det Blue Species.

Derefter har jeg malet flere billeder. Bl.a. andet en fødselsdagsgave til en god ven.
Jeg har faktisk begyndt at modtage bestillinger på mine billeder ... Jeg er rigtig god til at male. Jeg skal lave et billede til et bryllup på 2 x 2 meter. Så det er vildt ... jeg vidste godt, at jeg var god til at tegne, men male … det troede jeg ikke, at jeg kunne. Her er det igen min mangel på selvværd der dukker op.

Hvad er din samlede oplevelse af din clairvoyance hos Steen Kofoed.

Jamen ... det var en super oplevelse og Steen Kofoed gav mig et giga spark i rumpetten. Han gav mig jo et skub i rette retning.
Jeg stolede ikke på mig selv og det, jeg kunne. Men efter jeg har været hos ham, er jeg begyndt at leve på en anden måde. Jeg har både sagt fra i personligt øjemed samt professionelt. Jeg takkede nej til et TV-job, da jeg ikke følte, at det var et seriøst program. Jeg ved nu, at jeg faktisk kan en masse forskellige ting og at jeg er god til dem.
Så jeg vil sige, at Steen Kofoed klart gav mig et skub i den rette retning og at det var skæbnebestemt, at jeg skulle komme til ham.
Mødet med Steen Kofoed ændrede klart mit liv.


Sidst opdateret ( torsdag 05. juni 2008 )
< Forrige Næste >