Forsøgspersoner søges i Østjylland

Er du kvinde og over 40 år, har du nu chancen for at være med i en undersøgelse af effekten af forskellige kosttilskud på Skejby Sygehus i Århus.
Læs videre... [Forsøgspersoner søges i Østjylland]

Din Alternative Portal

Nyhedsbrev

Navn:
Email:


Medlemssystem


Glemt din adgangskode?
Har du endnu ingen konto? Opret en konto

Chat på Alterne

We have 9 guests online
Join chat
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 9 gæster online
Jordstråler
Skrevet af NetNaturDoktoren
fredag 13. juni 2008

Ved jordstråler forstås de stråler fra jordens indre, som skader den menneskelige organisme. Jordstråler er også en form for elektromagnetisk stråling. De kan sammenlignes med radioaktiv stråling fra jordens indre, dvs. de er allestedsnærværende og har den egenart, at de uhindret trænger igennem alt materiale og derfor kan de måles med nøjagtig samme intensitet ved jordoverfladen som øverst i et højhus. De mest typiske stråler betegnes vandårer, Hartmann-og Currystråler og kosmisk stråling.

Miljøstråler dannes fra alle de elektriske installationer vi omgiver os med i hverdagen f.eks. køleskabe, mikrobølgeovne, EDB, radio m.m.

De kan lokaliseres af uddannede opmålere som benytter fortrinsvis vinkelpinde, der ved udslag afslører, hvor der findes skadelig jordstråling. Hunde vil typisk undgå steder, som er bestrålede i modsætning til katte som ofte ligger i f. eks en seng som er bestrålet.

Sidst opdateret ( lørdag 26. juli 2008 )
< Forrige Næste >
RedWeb.dk - Webdesign & Udvikling