Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 1 gæst online
Forside arrow Terapiformer arrow Kinesiologi arrow Hvordan anvendes kinesiologi?
Hvordan anvendes kinesiologi? PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Joan Meelby   
mandag 05. maj 2008

Det unikke ved kinesiologien er, at man bruger muskeltest til at kommunikere med kroppens intelligens. 

Dels til at teste, hvor kroppen er ude af balance, og hvad der er brug for til at genoprette balancen, så energien frigøres og kroppens selvhelbredende kræfter aktiveres. Derved øges styrke, balance og livsglæde. 
 

Kinesiologi og muskeltest benyttes i en behandling til at afdække ubalancer i kroppens energisystem, som kan ligge til grund for gener af forskellig art.
I en kinesiologibehandling opstiller klienten sammen med kinesiologen et mål for afbalanceringen.
I forhold til dette mål testes og afbalanceres indenfor følgende hovedområder:


Struktur: Muskler, knogler, led, tænder, hud, hår, åndedræt, øjne, ører, motion osv.


Kemi: Fødevarer, kostsammensætning, vitaminer, mineraler, urter, naturmedicin, daglige vaner, miljøbelastning.


Psyke: Følelser, tankemønstre, stress, koncentration, fobier, traumer m.v.


Energi: Chakraer, meridianer, organreflekser, aura, sanser, koordinering af hjernehalvdelene.


I muskeltesten, der altid tager udgangspunkt i det hele menneske, vises hvilke ubalancer der blokerer for at nå det opstillede mål og afbalanceres i den rækkefølge kroppen har brug for.
Afbalanceringen foregår blidt og kan bestå af fysiske øvelser, blid massage af akupunkturpunkter og andre punkter, øvelser til at forbedre koordinering og indlæring, ændringer i kosten, vitamin- og mineraltilskud, urter, urtete, homøopatiske midler, energiessenser, f.eks. Bachs essenser, konkylie- og koralessenser, White Light essenser, farve-/duftessenser, psykiske afbalanceringer til at reducere stress, bekræftelser, visualisering og meget mere. 
 

Disse afbalanceringer igangsætter en udrensning af kroppen og aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter, og har samtidig til hensigt at skabe ny indsigt og dermed også muligheden for nye valg. 
 

Til en test og afbalancering bruges 1 - 2 timer. Der vil typisk være 4 - 8 uger mellem testene. I den mellemliggende periode arbejder man selv med de ting, der afbalancerer de fundne ubalancer.
Testen gentages indtil de symptomer, psykiske aspekter m.m., som man ønskede at ændre er afbalanceret. Oftest et sted mellem 2 og 6 afbalanceringer. 
   

Kinesiologi kan anvendes af mennesker i alle aldre.
Når en kinesiolog tester børn op til 6 - 7 års alderen, anvendes oftest en af forældrene som surrogatperson, dvs. at kinesiologen tester igennem en af forældrene.

Sidst opdateret ( sndag 11. maj 2008 )
 
< Forrige   Næste >