Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 1 gæst online
Kira Eggers PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Charlotte Rachlin
søndag 25. maj 2008


Den smukke og  meget charmerende Kira Eggers er kendt for at være noget af et naturbarn.


Det er almindelig viden, at hun holder meget af dyr og naturen, så Alterne besluttede, at det ville være spændende at høre, hvad hun synes om alternativ behandling.

Inden interviewet talte vi med Kira, som fortalte, at hun før havde prøvet clairvoyance, og at nogle havde haft ret i nogle få ting, men hun var ikke rigtig imponeret.
Derfor satte vi hende i stævne med clairvoyant Nichlas Farup, for at se hvad hun nu ville synes.

Det som er skrevet med denne farve, er uddrag fra hendes meget personlige konsultation med Nichlas Farup, som Kira så kommenterer.


De 5 hurtige spørgsmål:

1: Tror du på alternativ behandling?

Ja, jeg tror på det hele. Jeg tror på zoneterapi, akupunktur og alle de andre behandlingsformer der findes, men jeg ved ikke nok om de forskellige muligheder indenfor alternativ behandling.

Der burde være mere oplysning omkring dette område.

2: Alternativ behandler eller læge eller begge?

Begge tror jeg, jeg mener, hvis jeg nu vidste hvilken alternativ behandler jeg skulle opsøge, ved fx øre problemer og det virkede, så ville jeg vælge alternativ behandling ... du ved, hvis en ørelæge lå ved siden af en alternativ ørelæge, så ville jeg klart vælge den alternative. Men jeg bruger almindelig læge.

3: Naturmedicin eller alm. medicin?

Naturmedicin, jeg bruger faktisk ikke medicin, kan ikke lide at tage hovedpinepiller, vil helst undvære dem ... hvis muligt.

4: Er naturmedicin for dyrt og skulle der være tilskud fra det offentlige?

Ja, det er alt for dyrt og der burde være tilskud, så alle kunne bruge naturmedicin. Hvorfor skal man tvinges til at bruge almindelig medicin, når man ikke har så mange penge?.

Var det ikke bedre, at alle fik muligheden for at vælge imellem almindelig medicin og naturmedicin?

Så kan man jo selv vælge det man finder bedst.

5: Er naturen vigtig for os?

JA ... i den grad ... Moder jord er jo vores moder ... Hun ånder for os, gør ALT for os ... sørger for at vi kan leve, laver medicin til os og vi forsvinder jo også i jorden når vi dør.

Moder Natur passer på alt levende og alt er levende.

Da jeg var barn og min far ville fælde forskellige træer som var gået ud, skreg og hylede jeg, så folk troede, at han mishandlede mig, men jeg ville ikke have at han fældede de træer, selvom han fortalte at de var døde ... Hvilket de også var. De var jo gået ud, men alligevel rendte jeg rundt og satte sedler op på træerne, hvor der stod ... MÅ IKKE FÆLDES ... Jeg var ved at drive dem til vanvid.

Uddrag og spørgsmål fra Kiras personlige konsultation med clairvoyant Nichlas Farup:

Hvordan havde du det, da du mødte clairvoyant Nichlas Farup?

Svar Kira: "Jeg var lige i humør til det ... selvom jeg sad meget lukket ... sådan her med krydsede ben og armene foran maven. Jeg var meget åben for en dialog og var meget modtagelig, fordi jeg ingen forventninger havde som sådan. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle have af vide ..."


Hvad er dit indtryk af Nichlas?

Svar Kira: "Da jeg trådte ind (hos Nichlas Farup /red), kunne jeg mærke på ham, at han vidste, hvad han lavede et eller andet sted. Han er meget sikker på sig selv og han virker som om, at det er meget naturligt, at han får de der ting ind i hans hoved, den viden om andres liv og om hvad tingene går ud på.
Han er meget ærlig og direkte, også hvis det er personligt. Det er der ikke noget dårligt i. Tværtimod gjorde det, at jeg kunne slappe af, fordi jeg vidste, at viden ville komme til mig, i stedet for at jeg selv skulle hale det ud af ham. På en eller anden måde havde jeg tiltro til ham. Jeg havde virkelig stor tiltro til ham og jeg er meget imponeret over, at han vidste så meget. Han havde en troværdighed lige med det samme.
Han var så rigtig på den hele tiden, så det var som om jeg havde fortalt ham alle disse ting. Det føltes, som om jeg selv havde sat mig ned og fortalt ham det og han så genfortalte det.
Der er rigtig, det var sådan det var. Jeg begyndte at grine så tårerne trillede ned af mine kinder og jeg sagde hele tiden, "hvor er du vild ... hvor er du vild ..." Jeg tænkte: "Det er løgn, hvor ved du det fra?" Se min væg ... ( hjemme hos Kira./red) Er du klar over hvor mange gange jeg siger, "Nu vil jeg male den væg"? ("Du kan blive meget rastløs for tiden, du ved sådan ... nu skal jeg se fjernsyn ... nej, nu skal jeg læse en bog, men så er der ingen bog. Du beslutter dig så for at kigge ud af vinduet, men der er intet at kigge på, så kigger vi på væggen ... den skal males ... (Kira griner og siger:) "hvor er du vild ... hvor er du vild ... hvor ved du det fra?"

I følge Nichlas, er manden du bliver gift med: "Vigtig for dig, med en fyr er, at han er blandet, blød, men ikke for blød. Han skal være selvstændig, jeg tror ikke han skal være hård, nej han skal ikke være hård, men han er selvstændig ... han skal have boet alene, ikke komme med sin mor i hånden ... og han skal helst også have prøvet nogle ting.

Han har brug for at se din følsomme side. Du er en meget dyb person, når man lærer dig at kende og det er meget vigtig for dig at folk lytter til de dybder du har. Det er det som bliver svært for dig ... du skal arbejde på det her med at åbne op, med at kunne skelne mellem skidt og godt, før du kommer til at møde ham.

Det er en du har set før ... Du har snakket med ham og du har også syntes, at han var charmerende, han er fra Danmark. (Kira spørger Nichlas om hun får børn med denne mand./red) Ja, du får børn med ham. En dansker kan være et vidt begreb ... Man er ikke bare automatisk hvid, fordi man er dansk, der er utrolige mange forskellige farver i Danmark og alle er jo danskere ...

(Kira spørger, om det er inden for nærmeste fremtid hun møder ham, fordi hun er overbevidst om at hun er single de næste 10 år af hendes liv./red) Du vil ikke forblive single. Der vil komme 2 andre mænd før du møder ham. Manden i dit liv.

Han er meget charmerende og han kan noget med sine øjne, han kan fange dig med øjnene. Der er en der kan forstå dine arbejdstider og som selv har skiftende arbejdstider og han kan sætte dig lidt på plads, når du trænger til det."

Hvad mener du om det?

Svar Kira: Det har jeg det fint med, Jeg er meget fokuseret på humor. Det skal være en som er lidt vild, som kan overraske mig med tossede påfund, men det passer meget godt på min type.

Jeg har fundet ud af, jeg fungerer godt som single, men selvfølgelig vil jeg da gerne møde ridderen på den hvide hest ... hvem vil ikke det?

Jeg vil dog sige, at denne pause jeg har haft fra forhold, har gjort at jeg ser tingene lidt anderledes.

Nu ser jeg mig selv som fx en motorcykel ... jeg ved det lyder dumt, men nu kan denne motorcykel køre alene, men man kan også hægte en sidevogn til, og den kan stadigvæk køre.

Det jeg mener er, at jeg nu ved, at jeg har det fint uden partner, og den dag jeg får en partner/kæreste, er det vigtigt at han forstår, at jeg også en gang i mellem kan have brug for selv at køre denne motorcykel helt alene.

Dine guider giver dig, råd med på vejen, bl.a. om nogle af dine veninder "De er ikke alle sammen så søde og rare, du står et sted og de befinder sig et helt andet ... Det er en gruppe, jeg taler om og du ved godt hvem de er, hvis du tænker dig om. Det betyder ikke, at du ikke skal tale med dem, men bare vær obs. på det, du vil møde nye mennesker, som er dig nærmere og som vil lære dig noget."

Ved du om det er sandt? og hvis ja, ved du så hvilke veninder han taler om og hvorfor?

Svar Kira: Jeg ved godt hvem han hentyder til. Det har han ret i.

Der var for nyligt en episode, hvor nogle af mine veninder sårede mig dybt.

Jeg er ikke så ked af det mere, men det har betydet, at der er nogle, som jeg ikke taler med mere.

De er ikke dårlige mennesker, men Nichlas har ret, vi står forskellige steder i livet og det kan være svært at forene.

Du får også af vide, at du har en hård facade, bl.a. andet fordi du har kendt nogle hårde typer: "Du har en meget hård facade, en bankboks, hvor man skal bruge laserstråler for at trænge igennem, men når man så når ind i bankboksen, så er det jo en hel skat, man finder derinde.

Du har set livets mørke sider, du har mødt mennesker som virkelig lever et hårdt liv. Du har mødt nogle virkelige hårde typer, så som rockere.

Dine guider vil gerne have at du dropper denne facade, denne bankboks ... husk hvad du sender ud, kommer også tilbage". Er det noget du kan genkende?

Svar Kira: Endnu engang er det forbløffende at Nichlas ved sådan noget.

Jeg har haft en kæreste, som ikke var guds bedste barn og jeg har hørt før, at jeg skal passe på mit kropssprog og at det kan være svært, at komme fordi den "bankboks" som han nævner, men jeg er klart blevet bedre med tiden og arbejder stadigvæk på det.

(Det skal siges, at Kira i dette interview ikke er lukket eller særlig svær at komme tæt på/red.)

Nichlas kommer også ind på din erhvervsmæssige fremtid "Mediebranchen ... de råber og skriger ... det vil være et spørgsmål om tid, før der vil komme tilbud fra den kant ... Det vil blive sådan noget ... ungdoms- ... nej, ikke teenageagtigt, men sådan noget som VIP (En amerikansk aktionsserie med Pamela Anderson i hovedrollen/red) ... bare en meget bedre udgave" hvad siger du til det?

Svar Kira: jamen, er det ikke vildt ... hvor ved han det fra?

Jeg er blevet spurgt, om hvorvidt jeg ville være interesseret i diverse roller, men nu må vi se hvad tiden bringer.

Jeg arbejder jo som erotisk redaktør på Jubii (Danmarks største søgemaskine) og alt hvad jeg laver på min egen kanal, er mine egne opfindelser.

Det går rigtig godt, der er mange besøgende, (faktisk har Kiras kanal massiv trafik, og er allerede blevet omtalt på flere internationale internetsider./red) og jeg lærer noget hele tiden, så jeg har ikke travlt.

Men selvfølgelig, hvis det rette tilbud kommer, så ville det være dumt at sige nej.

Har mødet med Nichlas påvirket dit syn på den alternative verden og har det på nogen måde påvirket dit liv?

Svar Kira: Ja, det har det. Nichlas gav mig et skub i den rette retning, han fik sat ord på noget af det, som jeg har gået og tænkt over. Jeg tvivler ikke på, at Nichlas har evnerne og det har været rart at møde en, som har ret i så mange ting, at det ikke kan være en tilfældighed. Det er nemlig ikke ting, som han har kunne læse om mig.

Jeg synes at det er en oplevelse, som alle skulle prøve. Det kan hjælpe en videre, men jeg havde det jo også godt og var derfor meget åben.

Det er jo vigtigt at man er parat og er åben overfor hvad der bliver sagt, hvis man skal have udbytte af en konsultation, men er man det, kan man så også blive hjulpet på vej.

Sidst opdateret ( tirsdag 01. juli 2008 )
< Forrige Næste >