Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Kropsolie PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Charlotte Rachlin
onsdag 14. januar 2009

Kropsolie skal bruges mens huden er fugtig, gerne mens man er i bad. Gør man det, opnår man samme effekt som med bodylotion, uden brug af parabener og andre forstyrrende stoffer.


Studier lavet i USA viser, at tilfører man olie på fugtig hud, lukker man fugten inde og opnår dermed en blød hud uden brug af fugtighedcreme og lotions. Dette er gældende for både ansigts- og kropshuden.
Kropsolier er oftest lavet af basisolier såsom oliven-, mandel-, camelia-, jojoba- og sesamolie m.fl., tilsat 100% æteriske olier. De æteriske olier er udvundet fra blomster, urter, bark m.m. og har forskellige egenskaber. Lavendel virker  fx beroligende og healende på huden, hvorimod patachoui virker antiseptisk og regenerende på hudens celler. Nogle gange tilsættes olierne for deres dufts skyld.

Studier viser, at vores hud optager det meste af det, vi putter på den, og derfor er salget af kropsolier steget markant de senere år. Mange store kosmetik- og hudplejefirmaer har lavet kropsolier for at imødekomme deres kunders ønsker.
Da olierne ikke indeholder vand, kræver de ikke konservering i samme mængede som cremer og lotion og dermed undgår forbrugeren spørgsmålet om konservering, såsom parabener.

Sidst opdateret ( onsdag 14. januar 2009 )
< Forrige Næste >