Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Krystallers virkning PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Jette Holm
torsdag 24. februar 2011

Krystaller (også kaldt kvarts) kender vi brugen af i både PC’er, radio, tv, ure og  tidligere i pladespillere. Kvarts har en særlig evne til at modtage og videresende et signal.

Hvordan virker sten og krystaller?

Farver er også vibrationer. Enhver farve er også en energivibration. F.eks. vibrerer den røde, varme farve med en rolig, men intens vibration, hvorimod den violette vibrerer med en meget hurtig/flygtig vibration. Blinde mennesker kan mærke forskellen på varme og kølige farver. Kort fortalt svarer hver farves vibration til de forskellige energicentre (chakraer) i kroppen som repræsenterer forskellige fysiske som psykiske relationer. Det betyder, at røde sten har en langt roligere virkning end violette. Man kan sige, at den røde sten som jo påvirker vores nederste energicenter (rodchakraet) har relation til vores fysiske form og hverdag, mens violette sten med deres hurtige og flygtige energi påvirker vores øverste energicenter (kronechakraet) og her står i direkte kontakt med vores tanker, visioner og drømme.

Mineralindhold.
De mineraler som stenen indeholder, har også en effekt som vi bl.a. kender dem fra den homøopatiske medicin. En del homøopatisk medicin bruger krystal- ædelstens- og metalenergi. Det skal også nævnes, at krystallerne bruges i aura soma som er et helt farve- og behandlingssystem bygget op omkring farver, krystaller og dufte.

Bjergkrystallen er unik.
Bjergkrystallen er gennemsigtig til hvid og afspejler derfor alle regnbuens farver. Den kaldes også Moderstenen. Om dens tilblivelse er der mange myter. Grækerne mente f.eks. at det var frosset vand, der var gået over i en permanent forstenet tilstand mens andre hævdede, at det var startet som helligt vand, sendt fra Himlen af Gud.


Krystallers virkning udgøres af tre følgende ting :

1.     Evnen til at modtage og videresende et signal (en vibration)

2.     Farvevibrationen

3.     Mineralerne

Sådan kan man beskrive virkningen.

Du kan sammenligne effekten med en stemmegaffel. Når du slår en tone an på stemmegaflen (i dette tilfælde krystallen), vil klaveret (i dette tilfælde personen) stemme i med samme tone/vibration. Så alt efter typen af sten, farven og mineralerne, vil man kunne opnå en specifik reaktion.

laegikurv.jpg
Sidst opdateret ( torsdag 24. februar 2011 )
< Forrige Næste >