Forsøgspersoner søges i Østjylland

Er du kvinde og over 40 år, har du nu chancen for at være med i en undersøgelse af effekten af forskellige kosttilskud på Skejby Sygehus i Århus.
Læs videre... [Forsøgspersoner søges i Østjylland]

Din Alternative Portal

Nyhedsbrev

Navn:
Email:


Medlemssystem


Glemt din adgangskode?
Har du endnu ingen konto? Opret en konto

Chat på Alterne

We have 4 guests online
Join chat
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 4 gæster online
Muskelterapi
Skrevet af NetNaturDoktoren
fredag 13. juni 2008

Muskelterapi er en dybdegående massageteknik, en blanding af behandlingsteknikker udviklet igennem mange års praktisk erfaring med behandlingsmassage. Muskelterapi er udviklet af Ingrid Lobel.

Behandlingens formål er at rette op på forskellige former for svigt, som opstår i bevægeapparatet. Svigt som forårsager smerter og nedsat bevægelsesfrihed, til tider nedsat arbejdsevne.

En behandling består af en kombination af mange forskellige massageteknikker, eksempelvis kan nævnes behandling af musklernes triggerpunkter, blid massage af bindevævet samt dybdemassage af musklerne.
Ud fra spændingsmønsteret i musklerne, tilrettelægges behandlingen. Der bliver set på mennesket som helhed og behandlingen bliver tilrettelagt specifikt efter den enkelte klients behov.

Klienten bliver gjort opmærksom på uheldige arbejds-/belastningsstillinger, hvorefter muligheden for aflastning drøftes.
Der indgår ligeledes aktiv/passiv muskelstræk, samt klienten får information omkring hjemmeøvelser, der fremmer afspænding af musklerne og korrigerer kropsholdningen.
Muskelterapi gives i forbindelse med spændingshovedpine, piskesmæld, rygproblemer, bækkenløsning, ischias m.m.

En behandling varer fra 1/2 - 1 time afhængig af skadens omfang og terapeutens vurdering.

Sidst opdateret ( lørdag 26. juli 2008 )
< Forrige Næste >
RedWeb.dk - Webdesign & Udvikling