Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

En fremmed i soveværelset PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Kim Bondo   
lørdag 10. maj 2008

En dag ringede en mand til mig. Han fortalte, at der skete noget underligt i hans soveværelse. Når han og hans kone lå i deres seng og sov, ...

skete det ofte at de vågnede op midt om natten, ved at der var blevet meget koldt i deres soveværelse, selv om alle vinduer og døre var lukket. Ud over kulden, var det lige som om at der var ”nogen” tilstede i soveværelset........
Manden spurgte mig, om jeg vidste hvad han talte om. Jeg sagde: hvis det er spøgelser du snakker om, så er jeg helt med. Det beroligede manden temmelig meget, at jeg ikke troede at han var ”tosset”…
Vi lavede en aftale om at jeg skulle komme ud til dem en aften. Manden ringede dagen før, for at sikre sig at jeg stadig ville komme ud til dem.

Da jeg kom der ud, satte vi os ind i deres stue og de fortalte hvorfor, at de nu havde fået nok af deres spøgelse.
I flere år, var de blevet vækket midt om natten. Når de vågnede var der koldt i deres soveværelse og de kunne ikke bevæge sig. (Som manden sagde: ”jeg er 1,85m høj, bred og veltrænet og jeg er ikke i stand til at tage min dyne af når det sker”). Ud over det, var der så en skikkelse som gik rundt om deres seng og stillede sig ved fodenden og kiggede på dem. Det varede som regel 10 min. Når skikkelsen forsvandt igen, blev temperaturen atter normal og de kunne frit bevæge sig igen.
Det der gjorde, at de ringede til mig, var en hændelse en aften de havde gæster.

De havde haft et par af deres venner på besøg (som ikke vidste noget om deres mand i soveværelset). Efter middagen havde de lagt deres børn i seng. Deres egen datter kom selvfølgelig i sin egen seng, mens gæsternes barn blev lagt op i  soveværelset.
De voksne sad og snakkede nede i stuen. Pludselig lød der et højt skrig oppe fra soveværelset. De to mænd skyndte sig op for at se hvad der var galt. Gæsternes lille barn på 4 år var vågnet og var helt ude af den. Barnet fortalte grædende, at der havde stået en stor fremmed mand nede for enden af sengen og kigget på hende!
Efter samtalen gik jeg i gang med at undersøge deres bolig. I underetagen var der kun lidt ”almindelig uro”, dvs. ingen ”ikke fysiske væsener”.
På vej op af trappen til første sal, begyndte der at vise sig lidt uro, der var helt klart et ikke fysisk væsen til stede, som var ret uroligt.
Jeg gik ind i deres soveværelse og satte mig på deres seng, mens familien så til ude fra gangen. Jeg tog kontakt med væsenet, fastholdt det og begyndte at spørge om hvem han var og hvad han lavede i familiens bolig osv.. Det viste sig at være en gammel mand som ledte efter sin kone. Han kunne ikke forstå, at han ikke kunne finde hende, hun havde jo ellers været så trofast hele livet men, nu var hun altså ikke til at finde mere og det gjorde ham bange og han følte sig meget ensom. Det gav ham ro, at komme til familiens hus og betragte de sovende mennesker. Det minde ham om, hvordan han havde haft det sammen med sin kone.
Jeg fortalte ham, at han var død og det ikke nyttede noget, at lede mere efter hende, for hun var også død, hun var blot kommet helt over ”på den anden side”. Han havde selvfølgelig svært ved, at forstå det jeg sagde til ham, for han anede ikke, at han var død (det er meget normalt at afdøde mennesker ikke er klar over, at de er døde, for de eksisterer jo stadigvæk!).
Jeg bad den åndelige verden om at åbne en lys kanal, så vi i fællesskab kunne hjælpe den stakkels mand over på den anden side. Jeg fortalte manden at hvis han gik ind i lyset, så ville hans kone stå i den anden ende og tage imod ham. Han var lidt skeptisk men, han valgte at kigge på lyset og blev lige så stille tiltrukket af det og gik til sidst ind i det. Hans glæde var enorm da han så sin kone stå og vente på ham. Han blev lige så stille trukket op til hende og slap dermed det fysiske plan for denne gang.
Jeg rensede derefter hele boligen for ”psykisk affald”, således at der kun var familiens energi tilbage i boligen og dermed var boligen deres ALENE.
Til sidst lukkede jeg solarplexus-centret (et psykisk organ, der sidder ca. 4 fingerbereder under det fysiske solarplexus. Når centret er åbent føles det som sommerfugle i maven. Det der bla. kan åbne det er: angst, nervøsitet, spænding osv) på ”fruen i huset”, det var nemlig hende der var årsag til at den gamle mand kunne være i huset.

Familien har i dag (1 år efter) stadig ro i huset. De har blot tænkt over hvorfor de ikke fik renset huset noget før, det hele tog jo kun 1 time …

Sidst opdateret ( lørdag 10. maj 2008 )
 
< Forrige   Næste >