Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Kendte kvinders tips PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Charlotte Rachlin
fredag 16. maj 2008

"Hollywoods mest beundrede kvinder har alle sammen deres små skønhedshemmeligheder, og dem har en canadisk journalist sat sig for at indsamle."

Hun hedder Andrea Bain, og hendes formål er at gøre ganske almindelige mennesker opmærksomme på, at de kan forkæle sig selv på samme måde som Catherine Zeta-Jones, Renee Zellweger eller en anden dejlig stjerne.

»Mange mennesker tror, at bare fordi berømthederne tjener styrtende med penge, er deres skønhedsfif helt uopnåelige, men det er faktisk ikke tilfældet«, siger Bain.

Et godt eksempel er Lucy Liu , som plejer sin hud med en grød af vand og majsmel, og Pink anvender vand og sukker til at skrubbe de døde hudceller af med.

”Det er jo ikke specielt besynderligt, men hvad med Zeta-Jones og hendes mundhygiejne?«, spørger Bain og svarer selv: ”Hun børster tænder med jordbær”.

Zellweger får sin hud behandlet med små strømstød efter en god omgang kropsmassage, og Julia Roberts bader hænderne i olivenolie for at modvirke ældningstegn og holde neglene sunde.”
Kilde: Skyradio.dk

Sidst opdateret ( lørdag 17. maj 2008 )
< Forrige Næste >