Forsøgspersoner søges i Østjylland

Er du kvinde og over 40 år, har du nu chancen for at være med i en undersøgelse af effekten af forskellige kosttilskud på Skejby Sygehus i Århus.
Læs videre... [Forsøgspersoner søges i Østjylland]

Din Alternative Portal

Nyhedsbrev

Navn:
Email:


Medlemssystem


Glemt din adgangskode?
Har du endnu ingen konto? Opret en konto

Chat på Alterne

We have 5 guests online
Join chat
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 5 gæster online
Forside Behandlere Behandlingsindex Neurolingvistisk programmering
Neurolingvistisk programmering
Skrevet af NetNaturDoktoren
fredag 13. juni 2008

NLP er forkortelse for NeuroLingvistisk Programmering.
Neuro er vores oplevelser, der bliver behandlet, filtreret og bearbejdet i vort nervesystem (hjernen) gennem vore sanser. Lingvistisk er den sproglige og udtryksmæssige del af den måde, vi opfatter verden på. Programmering er den måde vi anvender vores oplevelser til at kommunikere med os selv og andre for at opnå de resultater, vi ønsker.

NLP er psykologiske og pædagogiske værktøjer, der sætter os i stand til at finde og bruge de ressourcer, vi er i besiddelse af, men ikke anvender. NLP er et værktøj til forandring, personlig udvikling, kommunikation og indsigt i menneskets subjektive sindsprocesser.

NLP tog sin begyndelse i starten af 70’erne og er et resultat af samarbejdet mellem John Grinder, som dengang var sprogprofessor ved University of California, og gestaltterapeuten Richard Bandler.
Frem for at kortlægge problemerne og formulere disse problemers opståen, som den traditionelle psykolog ofte gjorde, valgte Bandler og Grinder at afdække genialitet og succesfuld adfærd.

Sidst opdateret ( lørdag 26. juli 2008 )
< Forrige Næste >
RedWeb.dk - Webdesign & Udvikling