Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 1 gæst online
Forside arrow Pressemeddelelser arrow Nyt spiritiststed starter op.
Nyt spiritiststed starter op. PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Erlinng Chriistensen   
torsdag 22. januar 2009

orangeclairvoyance1.jpgDen 31. dec. 2008 lukkede Daniel Kirken i København. I oktober måned, da vi blev bekendte med dette, lovede Leah Holbek og undertegnede at samle mediegruppen, koret og healere for at videreføre et spiritist sted.

Den 13. januar samledes denne gruppe, hvor der var stor tilslutning for at udvikle et nyt spiritiststed i Københavnsområdet.

De første initiativer er en række klarsyn i Astrologihuset efter engelsk model med kor og en chairperson, som leder klarsynet. Dernæst vil der blive arrangeret åbne træningscirkler, hvor den enkelte vil have muligheder for at snuse til elementer indenfor clairvoyance, sang, healing, foredrag, meditation, afdødekontakt, workshops mv.
 
Der er foreløbigt nedsat en styrelsesgruppe, der vil komme med en række initiativer til den øvrige gruppe, hvorefter en række arbejdsgrupper vil blive nedsat for at få viften af aktiviteter og muligheder gjort større. 

Den tidligere Daniel Kirke har dannet rammen for healing, kor og klarsyn hidtil. Den eksisterende gruppe har lært hinanden at kende her. Vi siger mange tak for den gode tid vi havde i Daniel Kirken, hvor vi nu vil udvikle konceptektet på en anderledes måde.

Alle yder en frivillig indsats i et samlet ønske om at få et sted, hvor vores interesser kan udfoldes i et fællesskab indenfor en spiritistisk retning. Desuden får flere mennesker mulighed for at udvikle deres indsigt, forståelse, bevidsthed – udvikle deres mediumship.

Da vi ingen økonomi har er ønsket at få etableret et sted, hvor en række aktiviteter indenfor en spirituel udvikling kan finde sted. Dette for den enkelte, på gruppebasis samt hvor flere aktiviteter på en eller anden måde kan integreres. Ønsket er en non-profit holdning og organisation.

Hvilken struktur organisationen vil få, er forsat usikkert. Om det bliver en forening, en kirke eller anden form for organisation undersøges for tiden.

For at få en dialog i gang vil der på www.facebook.dk blive oprettet et forum til debat, samt mulighed for at kunne følge med og deltage i den spændende udvikling dette projektet vil tage.

Klarsynene finder sted i Astrologihuset, Nørrebrogade 66 D, 3.sal, 2200 København N. Info findes på www.astrologihuset.dk.
 

På gruppens vegne.
Erlinng Chriistensen
Internationalt medie, clairvoyant og healer

Sidst opdateret ( onsdag 25. februar 2009 )
 
< Forrige