Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Om Livet mellem livene PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Mona Lindell
torsdag 20. november 2008

Life Between Lives Spirituelregression bruges dyb hypnose til at assistere klienter ind i en overbevidst tilstand som gør det muligt at genopleve sjæleoplevelser i livet mellem livene.

Dette arbejde er af intens terapeutisk kvalitet, og yder klienter hjælp til at udforske deres sjæls  rejse i den åndelige verden og finde deres egne svar på dybereliggende spørgsmål som f.eks : Hvem er jeg?  Hvad sker der efter døden? Hvorfor valgte jeg dette liv? Hvordan er mine karmiske forbindelser? Hvem er mine sjælevenner? Det er muligt at udforske de informationer, vi alle bærer inderst inde, at hente erindringer fra det bevidste, ubevidste og overbevidste sind frem, sjælens erindringer.
Kontakt til sjæleerindringer sker ved fremadskridende, stadig dybere, behagelig afslapning -hypnose. En LBL-session er ikke en session til tidligere liv, selvom vi bruger slutningen af et tidligere liv som indgang til den åndelige verden. Sessionen inviterer dig til at aktivere dit overbevidste sind og skabe kontakt til din højere bevidsthed, din udødelige sjæl og spirituelle unikhed. Sessionen er optimalt følelsesforløsende, dybt healende og kan give dig et helt nyt syn på livet.

Sidst opdateret ( fredag 12. juni 2009 )
< Forrige