Advarsel mod "party"-kosttilskud

Fødevarestyrelsen advarer mod ni sundhedsskadelige kosttilskud, der bliver solgt fra hjemmesiden Partypills.dk samt i kiosker og på diskoteker i Øst- og Midtjylland.
Læs videre... [Advarsel mod "party"-kosttilskud]

Din Alternative Portal

Nyhedsbrev

Navn:
Email:


Medlemssystem


Glemt din adgangskode?
Har du endnu ingen konto? Opret en konto

Chat på Alterne

We have 10 guests online
Join chat
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 10 gæster online
Osteopati
Skrevet af NetNaturDoktoren
fredag 13. juni 2008

Osteopati blev grundlagt af den amerikanske læge Andrew Taylor Still i 1882, og har siden været utrolig udbredt i den engelsktalende verden. Den er i stigende grad en del af det traditionelle behandlingssystem i udlandet.

Osteopati kaldes også manuel medicin fordi en osteopat alene ved at bruge sine hænder er i stand til at stille diagnoser, lindre smerter og fjerne de blokeringer, der generer og plager din krop og nedsætter din bevægelighed og udfoldelsesmuligheder. Der arbejdes ud fra princippet, at din krop en helhed, der under de rigtige betingelser kan heale sig selv.

Osteopati hjælper på rygsmerter, bækkenløsning, diskusprolapser, migræne og knæ/ankelskader m.m. Osteopaten behandler også problemer som astma, fordøjelses- og underlivsbesvær.

De osteopatiske teknikker omfatter alt fra blide artikulationer (mobiliseringsteknikker) af dine led og muskler til specifikke manipulationer, udspænding og dybe massagetryk af muskler, bindevæv og sener.
Behandlingen sluttes ikke før osteopaten har gjort sig selv overflødig. Når den optimale balance i kroppen er genskabt, vil osteopaten nemlig rådgive patienten omkring, hvilke værktøjer og muligheder - det kan f.eks. være øvelser - der skal til for at fastholde denne optimale funktion.

Sidst opdateret ( lørdag 26. juli 2008 )
< Forrige Næste >
RedWeb.dk - Webdesign & Udvikling