Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Mads' hyppige forkølelser PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Schanne Giselle Hansen   
onsdag 11. maj 2005

Mit navn er Pernille, og jeg har lyst til at fortælle om mit besøg hos min nu faste kinesiolog, Schanne Giselle Hansen i Haslev.

Forløbet startede med min søn, Mads, på 8 år, som i flere år har lidt af hyppige forkølelser, der ofte satte sig til mellemørebetændelse, mavesmerter og uro der gjorde, at han havde svært ved at sove, samt til sidst også problemer skolemæssigt, hvor han reagerede irritabelt og svingende.
 

I perioden havde vi gentagne besøg hos lægen; Mads fik ofte penicillin behandlinger, og der var ikke lang tid imellem. Vi blev til sidst også indkaldt til en del til samtaler på skolen, hvor vi blev gjort opmærksom på problematikker, der opstod hvor Mads ikke ville deltage og reagerede aggressivt.
 

Frustrationen var efterhånden blevet stor, og jeg anede ikke mine levende råd. En dag hvor jeg skulle hente den yngste, min datter Maja på 4 i børnehaven, kom jeg i snak med en anden forældre, som fortalte om en kinesiolog, hun med gode resultater havde besøgt i Haslev.
 

Jeg har nu aldrig været så meget til det alternative, men jeg følte mig efterhånden så presset, at jeg tænkte, at jeg da lige så godt kunne prøve, og jeg ringede meget tvivlende til Schanne og fik en tid.
 

Nu plejer min søn ikke at være så begejstret for lægebesøgene, men da han ankom hos Schanne, virkede han ok. Han kom på briksen og Schanne startede testen. Det første hun kom op med, var at han fik for mange hvedemelsprodukter og at vi skulle prøve med nogle bedre brødtyper, der indeholdt spelt, fuldkorns- eller grahamsmel. Derudover kunne hans mave ikke tåle de mælkeprodukter, jeg gav ham, og disse skulle tages helt væk.
 

Schanne fortalte mig også, at stress havde stor indflydelse på, hvordan kroppen fungerede og at han havde noget angst i sig, der åbenbart stammede fra han var 4 år og havde noget at gøre med, at han blev storebror.


Til angsten fik han Bachs blomstermedicin, som han skulle tage, før han lagde sig til at sove og Schanne fortalte så, at han også var påvirket af min bekymring og angst for ham som han kunne mærke. Vi påvirkede simpelthen hinanden i vores væremåder og jeg skulle derfor efterfølgende få en tid, så min uro kunne blive lettet.


Han fik også nogle vitaminer og mineraler til immunforsvaret. Han skulle drikke lidt mere vand og herefter gik vi hjem, og han skulle først komme igen, når jeg også havde haft en tid.
 

I perioden efter sov han bedre, han virkede mindre irriteret og hans smerter i maven aftog næsten helt.
 

Til mit eget besøg hos Schanne kom vi ind på mine bekymringer for ham. Jeg var usikker på, om jeg var god nok som mor, og den usikkerhed kunne Mads mærke og det gjorde ham urolig.
 

Jeg har nok altid følt mig usikker og ikke god nok, og Schanne kunne via testen fortælle mig, at det lå tilbage fra min egen barndom, der havde været noget hård, og hun benyttede nogle teknikker, der fra flere vinkler skulle afbalancere mig i forhold til det. Derudover skulle jeg også holde mig fra hvedemel samt drikke yderligere vand.
 

Jeg følte mig lidt mørbanket, da jeg gik derfra, og tankerne fløj rundt i mit hoved. Hun havde fået mig til at se tingene fra en anden side, og det gjorde mig faktisk noget mere rolig både i forhold til Mads og ikke mindst mig selv.
 

Jeg havde længe lidt af hovedpine og problemer med fordøjelsen. Hovedpinen forsvandt helt efter første besøg og efter to besøg mere virkede min mave nu rigtig godt, og jeg havde fået et rigtig godt humør, som ellers var meget svingende, og jeg følte mig grundlæggende mere rolig.


Mads fik tid igen. Der kom nogle flere ting op omkring hans angst, og igen benyttede Schanne nogle metoder der tog denne stress fra ham, og vi skulle fortsætte med at undgå hvedemel, mælk og han skulle vænne sig til at drikke mere vand.


Nu, 3 måneder efter, har vores liv taget en drejning i positiv retning. Mads har ikke længere sine følelsesmæssige udbrud i skolen. Hans immunforsvar virker stærkt, mavesmerter hører vi meget sjældent om. Han sover rigtig godt og han har i perioden ikke haft noget med ørerne. Han virker som om han trives. Jeg trives og dermed hele familien.


Jeg har stadig en tid hos Schanne om 9 uger, Mads om 11 uger, for som Schanne siger ”det er en proces”, der tager lidt tid, hvor kroppen og sindet skal have mulighed for at arbejde sig stærkt, og der skal følges op lidt frem i tiden, men jeg er forbavset over, at problemer der har varet så længe, faktisk kan løses så enkelt og hurtigt, og jeg er blevet rigtig glad for kinesiologi.

Sidst opdateret ( lørdag 03. januar 2009 )
 
< Forrige   Næste >