Forsøgspersoner søges i Østjylland

Er du kvinde og over 40 år, har du nu chancen for at være med i en undersøgelse af effekten af forskellige kosttilskud på Skejby Sygehus i Århus.
Læs videre... [Forsøgspersoner søges i Østjylland]

Din Alternative Portal

Nyhedsbrev

Navn:
Email:


Medlemssystem


Glemt din adgangskode?
Har du endnu ingen konto? Opret en konto

Chat på Alterne

We have 4 guests online
Join chat
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 4 gæster online
Psykoterapi
Skrevet af NetNaturDoktoren
fredag 13. juni 2008

Er en behandlingsform, der typisk består af regelmæssige samtaler hos en uddannet psykoterapeut gennem kortere eller længere tid, fra nogle uger, til nogle år. Psykoterapien kan ses som en samarbejdsrelation mellem to parter, klienten og terapeuten. Begge deltager i arbejdet, men klienten/patienten er hovedpersonen, den person hvis livssituation det terapeutiske arbejde handler om.

Psykoterapi er en videnskabeligt baseret psykologisk behandlingsmetode. Oprindeligt blev den udviklet omkring århundredskiftet – som psykoanalyse – af Sigmund Freud. Den er efterfølgende blevet videreudviklet af mange nye psykoterapeuter. Psykoterapien kom til Danmark i 1930’erne.

Man kan gå i psykoterapi som individuel klient, i parterapi, gruppeterapi eller i familieterapi, hvor større eller mindre dele af familien deltager. Psykoterapien henvender sig til mennesker som ønsker hjælp til personlig udvikling, som er i krise, har spiseproblemer, angst og parforholdsproblemer m.m.

Terapiens rammer aftales normalt på forhånd, således at tidsperspektiv, mødested og pris er fastlagte fra starten, men naturligvis, om nødvendigt, kan justeres efter fælles overenskomst.

Sidst opdateret ( lørdag 26. juli 2008 )
< Forrige Næste >
RedWeb.dk - Webdesign & Udvikling