Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Forside arrow Fra Læser til Læser arrow Gode råd arrow Råd mod forkølelse og influenza
Råd mod forkølelse og influenza PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Anne Søvang
lørdag 31. oktober 2009

Atjui - løbende og øm næse, øjne, der løber i vand, hoste, snot, feber. Det er øv. Men det er muligt både at forebygge og/eller reducere symptomerne under en influenza, forkølelse samt andre virusinfektioner.


Gennem mange år har jeg haft Echinaforce i huset. Echinaforce er friskpresset planteudtræk fra rød solhat. Man kan tage dråberne i lidt vand dagligt eller i perioder med behov. Echinaforce regulerer immunforsvaret, men er også virksom overfor bakterier og vira.

Til børn over et år kan man anvende Echina 5 Complex. Mine børn er flasket op med rød solhat, og hver gang, der var optræk til ondt i halsen, ørepine, forkølelse etc. blev dråberne hældt op og drukket. De sidste mange år har de selv fundet flasken frem, når de har mærket symptomer. Mange gange er forkølelsen gået i sig selv og undgået. Hvis ikke, har vi kunnet reducere ubehaget og generne under forkølelserne eller influenzaen.

Jeg kan også varmt anbefale det homøopatiske middel Engystol, som er særdeles virksomt i forbindelse med virusangreb, det gælder både herpes og influenza. Jeg kender flere, som nu kan undgå herpessår.

Ved hoste og kriller i halsen er Prosan Propolis halsmikstur eminent. Irritationen i halsen forsvinder og hosten stilnes. Så slipper man også for at vågne op om natten, fordi hoste driller.

Produkterne kan fås i helsekostforretninger, og har de dem ikke på hylden, kan de skaffe dem hjem til dig.

Næste >