Forsøgspersoner søges i Østjylland

Er du kvinde og over 40 år, har du nu chancen for at være med i en undersøgelse af effekten af forskellige kosttilskud på Skejby Sygehus i Århus.
Læs videre... [Forsøgspersoner søges i Østjylland]

Din Alternative Portal

Nyhedsbrev

Navn:
Email:


Medlemssystem


Glemt din adgangskode?
Har du endnu ingen konto? Opret en konto

Chat på Alterne

We have 8 guests online
Join chat
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 8 gæster online
Reikihealing
Skrevet af NetNaturDoktoren
fredag 13. juni 2008

Reiki er en 2500 år gammel healingstradition, der beskrives i gamle sanskrit-sutraer (gamle indiske tekster). Denne healingsform ville være gået tabt, hvis ikke den japanske dr. Mikao Usui havde genopdaget healingsformen i forrige århundrede.

Ordet Reiki betyder universel livsenergi. Den defineres som den kraft, der virker og lever i alt skabt stof.

Ordet består af to led. Stavelsen rei beskriver det universelle, ubegrænsede aspekt af denne energi, mens stavelsen ki i sig selv er en bestanddel af rei og betegner den vitale livskraft og energi, der strømmer gennem alle levende væsener.

Der er flere behandlingsformer. Reikihealeren overføre den universelle energi til modtageren ved at lægge hænderne på modtageren, eller mentalhealing og mental fjernhealing (hvilket vil sige at reikihealeren overfører energien via tankerne).

Reiki energien har den evne, at den selv søger til de steder i kroppen, hvor der brug for denne. Det vil sige ubalancerne i vores forskellige planer.

Læs mere om reikihealing her.

Sidst opdateret ( lørdag 26. juli 2008 )
< Forrige Næste >
RedWeb.dk - Webdesign & Udvikling