Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Rygestop ved hjælp af øreakupunktur PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Fra læser til læser
søndag 25. maj 2008

Jeg har været ryger i mange år, men har egentlig altid haft et ambivalent forhold til det at være ryger. På den ene side syntes jeg, at det var hyggeligt at ryge, men på den anden side var jeg jo også klar over, at det var usundt og faktisk heller ikke særlig sjovt for mine omgivelser.

Efter flere mislykkede forsøg på at holde op med at ryge, besluttede jeg mig for at stoppe ved hjælp af nikotinplastre. Dette fortalte jeg en veninde, som både er zoneterapeut og øreakupunktør. Hun tilbød at sætte ”perma-nåle” (akupunkturnådle med en modhage, der sidder i øret i 2-3 uger) i begge ører.

Da jeg endelig fik tid til at få nålene i ørerne, havde jeg allerede brugt nikotinplastre i 14 dage, men da jeg var nysgerrig efter at finde ud af, om nålene rent faktisk havde den ønskede virkning, holdt jeg op med at bruge plastrene – og har ikke haft behov for at bruge dem siden.

Nålene faldt ud efter ca. 14 dage og jeg har ikke haft brug for hverken nåle eller plastre siden. Nu har jeg været røgfri i 1 år og jeg vil til enhver tid benytte mig af øreakupunktur såfremt trangen til cigaretter skulle melde sig igen.

Sidst opdateret ( lørdag 21. juni 2008 )
< Forrige Næste >