Sund Livsstil Messe i Forum København

Danmarks største sundhedsmesse SUND Livsstil har 25 års jubilæum i Forum København 8. - 9. - 10. oktober 2010

Besøg de 180 udstillere og deltag i nogle af de 40 foredrag (gratis).

Se mere på www.sund-livsstil.dk

Åbningstider: 10-18

Forum København

Julius Thomsens Plads 1

1925 Frederiksberg

Din Alternative Portal

Nyhedsbrev

Navn:
Email:


Medlemssystem


Glemt din adgangskode?
Har du endnu ingen konto? Opret en konto

Chat på Alterne

We have 9 guests online
Join chat
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 9 gæster online
Shiatsu
Skrevet af NetNaturDoktoren
fredag 13. juni 2008

Shiatsu er en gammel japansk behandlingsform. Navnet er sammensat af shi = fingre og atsu = tryk. Shiatsu er egentlig en blanding af forskellige behandlingstekniker, som fortrinsvis stammer fra Kina. Disse tekniker er healing, akupressur og do-in, alt sammen oprindeligt ældgamle kinesiske behandlingsformer, som man mener kom til Japan omkring år 1000. Disse blev blandet med vestlig massage, som kom til Japan i sidste del af 1800-tallet.

En shiatsu-behandling foregår som regel i gulvhøjde på en hård madras. Shiatsu, som bliver udført på klientens krop ved at man bruger tommelfingrene, de andre fingre eller håndfladen. Mange shiatsu-terapeuter anvender derudover underarme, albuer, knæ og fødder, hvor det er nødvendigt.

I shiatsu behandler man ikke kun fysiske sygdomme. Også psykiske sygdomme kan repareres på, fordi de fleste af vores sygdomme opstår i sindet, før de manifesterer sig fysisk. Således vil man ved f.eks. vrede og (undertrykte) aggressioner bl.a. behandle leveren.

Shiatsu handler endvidere om at finde frem til de områder på kroppen, der skal trykkes på. Og her er behandlerens evne til at mærke, lytte og føle sig frem af altafgørende betydning.

Sidst opdateret ( lørdag 26. juli 2008 )
< Forrige Næste >
RedWeb.dk - Webdesign & Udvikling