Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Smaragd PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Jette Holm   
torsdag 24. marts 2011
smaragd1.jpgSmaragden er en af de ædelsten man har haft længst kendskab til. Stenens dybe grønne farve har tiltrukket mange mennesker og det er ikke underligt, for det er den mest klare og samtidig dybe grønne sten der findes.

Smaragden vibrerer hjerte chakrets farve og symboliserer kærlighed, ærlighed og harmoni – en ægte kærlighedssten og den fineste af slagsen. Det er f.eks. den bedst egnede sten til vielsesringe.
smaragd14.jpgSmaragdens energi hjælper os med at finde vores egen kerne, vores inderste sande væsen, derfra hvor alle vores ressourcer udspringer fra. Når vi er i forbindelse med vores inderste selv opnår vi en stor indre ro, et overskud det gør os i stand til både at give og modtage kærlighed. Kærlighed er en ”svær størrelse”, en meget kompleks del af vores liv som langt de fleste har svært ved at håndtere. Smaragdens energi kan hjælpe os med at finde større balance i os selv og i vores kærlighedsrelationer.

Fysisk: Smaragdens energi virker harmoniserende ved forhøjet blodtryk, kredsløbsforstyrrelser og naturligvis ved hjertesorg.


 

 

Sidst opdateret ( torsdag 24. marts 2011 )
 
< Forrige   Næste >