Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Forside arrow Forside
Spørgsmål ved spa-besøg PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Charlotte Rachlin
onsdag 06. april 2011

CharlotteRachlin1.jpg Efter jeg skrev mit ”slag for brugen af spa”, har jeg modtaget flere spørgsmål omkring Spa besøg og tænkte at jeg ville skrive lidt omkring dem.

Først vil jeg sige, at der ikke findes nogle spørgsmål som man ikke kan stille spa stedet og terapeuten. Jo mere sikker man er på hvad oplevelsen vil gå ud på, jo bedre oplevelse / behandling får man..

SPØRGSMÅL:
Hvorfor skal jeg være der i god tid(nogle steder anbefaler 30 min)-
Det er vigtigt for fuld udbytte af behandlingen at du ikke kommer ind stresset, og går i gang med behandlingen. Mange steder har et afslapningsområde, som de tilbyder man starter i. Ofte er der blid musik og lidt vand, te eller frugtsmoothies til fri afbenyttelse.

Skal jeg have taget et bad lige inden jeg kommer?
Nej, det kræver ingen behandlinger, men god hygiejne er en selvfølgelighed. Dvs. tag et bad om morgenen inden du skal til behandling.

Skal jeg fortælle om mine sygdomme, når jeg bestiller tid?:
Ja det er en god idé at du informerer spa stedet om evt. medicinske sygdomme og hvis du spiser medicin. Grunden til dette, er at nogle behandlinger kan skabe krydsallergi m.m med forskellige former for medicin. Du skal ikke fortælle hvis du havde influenza eller var forkølet for en måned siden.

Skal jeg fortælle på forhånd at jeg er gravid?
Ja fortæl det – da nogle behandlinger ikke kan bruges på gravide. Det er flere spa som nu tilbyder helt rene gravide behandlinger- dvs behandlinger hvor produkterne som bruges er uden æteriske olier, parfume m.m

Må jeg medbringe min mobil?
Nej…du skal ikke medbringe din mobil tændt ind i spa området. Sluk den, da mobilen kan forstyrre både dig samt andre gæster.

Må jeg medbringe min pc- så jeg kan sidde med den i afslapningsområdet?
Nej- det er ikke god skik at sidde og arbejde i afslapningsområdet…

Skal jeg smide trusserne? –
Det må du helt selv om. Der er ingen behandlinger som kræver at du skal smide trusserne eller bh. Men husk at medbringe ekstra undertøj da det bliver meget beskidt.
Skal du have en hydro behandling ( vand)- så medbring bikini, hvis du ikke ønsker at være nøgen.

Nogle steder anbefaler man at klienten tager tøjet af, da det kan gøre behandlingen bedre. SpaTerapeuten er uddannet i ”håndklæde håndtering” som betyder at håndklædet skal dække bryst og underliv, så klienten føler sig tryg. Desuden skal man huske at behandlerne er professionelt uddannede, og bedømmer ikke kroppen, men ser den som et arbejdsområde.
Nogle spasteder tilbyder engangstrusser for et ekstra lille beløb.

Skal jeg skifte foran SpaTerapeuten?-
Nej. De fleste SpaTerapeuter vil forlade kabinen, mens du skifter. Skulle dette ikke ske, sig da - Venligst forlad kabinen mens jeg skifter.” Det vil ikke støde SpaTerapeuten.

Vil jeg få rejsning?
– Nogle mænd oplever en rejsning i starten, grundet berøring. Men SpaTerapeuten ved at det ikke er seksuelt, og under den videre behandling vil rejsningen falde, når kroppen vender sig til massagen og berøringen.

Skal jeg være nybarberet på mine ben?
Nej det behøver du ikke.( men personligt finder jeg det rarest)

Skal jeg som mand, være barberet i ansigtet, hvis jeg skal have ansigtsbehandlinger? –
Fuldskæg gør det svært at give en komplet ansigtsbehandling og jeg vil varmt anbefale at man er ny barberet for at få fuldt udbytte af behandlingen.

Jeg er helt ny..kan jeg bede om min veninde går med ind?:
Ja tal med stedet og hør hvad de siger…dog vil jeg anbefaler at I ikke taler mens du får behandling og hun forlader kabinen når du føler dig tryg. Ellers book en dobbelt tid , mange spa tilbyder par-kabiner hvor man får behandlinger samtidigt.

Skal jeg købe de produkter de tilbyder mig efter behandlingen?
Det er en rigtig god måde at forlænge spabehandlingen derhjemme.Lyt til hvad SpaTerapeuten fortæller om produkterne og overvej om det ikke er værd at købe dem til hjemmebehandlinger.
Vil du ikke købe, er det også fint. Det er helt ok at sige nej tak.


Jeg håber at disse svar giver lidt mere ro og lyst til at kaste dig ud i Spa eventyret…

Kys fra Charlotte


Sidst opdateret ( onsdag 06. april 2011 )
< Forrige