Forsøgspersoner søges i Østjylland

Er du kvinde og over 40 år, har du nu chancen for at være med i en undersøgelse af effekten af forskellige kosttilskud på Skejby Sygehus i Århus.
Læs videre... [Forsøgspersoner søges i Østjylland]

Din Alternative Portal

Nyhedsbrev

Navn:
Email:


Medlemssystem


Glemt din adgangskode?
Har du endnu ingen konto? Opret en konto

Chat på Alterne

We have 4 guests online
Join chat
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 4 gæster online
Stress Release Systems
Skrevet af NetNaturDoktoren
fredag 13. juni 2008

Behandlinger af SRS psykospecialister bygger på nogle grundlæggende principper omkring den fysiske krop samt vores psykiske og spirituelle krop. Terapiformen indeholder ikke nogen form for mystik, religion eller andre blokeringer for vores selvudvikling.

Grundprincippet er, at alt hvad vi har oplevet i vores liv samt de medfødte egenskaber, huskes af vores krop og hjerne. Fortrænger vi negative oplevelser, vil disse blive gemt i kroppen og kan føre til sygdom og smerter i kroppen. Ved at ændre på kroppens hukommelse, kan du stoppe sygdomme, som er en reaktion på fornægtelsen af følelsesmæssige problemer.

I behandling benyttes mange metoder f.eks. One Brain kinesiologi, Stanislav Grofs holotropiske terapi, psykoanalyse, musikterapi, gestaltterapi, og biomedicinsk behandling. Ud over dette benyttes også essensbehandling, der er en unik måde at behandle på, og udviklet af Bjarne Jessen Kinsella.

Behandlingsformen arbejder med mennesket som en helhed. Problemerne identificeres i nutid og på årsagsalderen, hvorefter vi ved hjælp af de metoder, der er valgt, laver korrektioner på årsagstidspunktet og i nutid. Klienter mærker en stor lettelse efter behandlingen og naturligvis oplever de forandringer i dagligdagen. Det skal bemærkes, at der ikke arbejdes med sygdomme.

Sidst opdateret ( lørdag 26. juli 2008 )
< Forrige Næste >
RedWeb.dk - Webdesign & Udvikling