Advarsel mod "party"-kosttilskud

Fødevarestyrelsen advarer mod ni sundhedsskadelige kosttilskud, der bliver solgt fra hjemmesiden Partypills.dk samt i kiosker og på diskoteker i Øst- og Midtjylland.
Læs videre... [Advarsel mod "party"-kosttilskud]

Din Alternative Portal

Nyhedsbrev

Navn:
Email:


Medlemssystem


Glemt din adgangskode?
Har du endnu ingen konto? Opret en konto

Chat på Alterne

We have 10 guests online
Join chat
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 10 gæster online
Tarotfortolkning
Skrevet af NetNaturDoktoren
fredag 13. juni 2008

Tarotkortene er et meget gammelt arbejdsredskab. Med sikkerhed kender vi dem fra 1400-tallet Europa. Endnu tidligere i Østen.

Tarotkort er et arbejdsredskab, der kan bruges til at vejlede dig til en højere bevidsthed/selvforståelse. De er et ældgammelt redskab til kortlægning af energitilstande.

I smukke billeder afdækkes den indre virkelighed - den energi, der er til stede på et givent tidspunkt (som regel det tidspunkt, der spørges ind til eller stilles spørgsmål ud fra).

Uden stillingtagen for eller imod viser kortene muligheder og blokeringer, så det bliver muligt at træffe de valg, der vil være optimale i den foreliggende situation.

Det sker via forskellige oplæg, hvor spørgeren trækker de forskellige kort, som er med til at besvare det stillede spørgsmål.

Resten er fysik: Lige tiltrækker lige. Når et spørgsmål formuleres i spørgerens sind, opstår en energi, der afspejler dette spørgsmål. Med tilhørende svar, hvilket de fleste dog ikke er bevidste om! Når man rækker ud efter det kort, der skal give en svaret, vil det derfor være svarets energi i dit eget sind, der tiltrækker det kort, hvis energi ligner svarets mest muligt. Jo mere specifikt du derfor formulerer dit spørgsmål, jo mere konkret vil svaret derfor blive.

Tarotkortene er med til at sætte din personlige udvikling i gang og afhjælpe her-og-nu problemstillinger. Tarotkortene afslører skjulte, ubevidste budskaber i os selv og udvider vor selvindsigt. Man kan sige, at tarotkortene er et landskab, tegnet i symboler, som viser vej i vores indre og ydre univers.

Tarotkortene beskriver energitilstande og tendenser, og bør derfor bruges som et redskab til at kaste lys over fx psykologien i en situation. Brugt sådan er de et stærkt redskab til selvforståelse og selvudvikling, idet de er et spejlbillede af sindets energi.

Sidst opdateret ( lørdag 26. juli 2008 )
< Forrige Næste >
RedWeb.dk - Webdesign & Udvikling