Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Uren hud PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Fra læser til læser
søndag 25. maj 2008

Jeg vil gerne her igennem fortælle om en rigtig god oplevelse. Jeg er en frisk pige på 25 år, der i mange år har haft uren hud med bumser osv. Det var ved at blive et temmelig stort problem for mig, da jeg syntes det var ulækkert og usoigneret.

Men jeg flyttede til Sydsjælland hos min kæreste. Der læste jeg at der fandtes en Alternativ hudplejeklinik i Næstved. Og jeg havde næsten opgivet på forhånd, da jeg havde afprøvet mange hud-produkter, uden noget godt resultat. Så er det jo at man opgiver!!!. Men jeg kontaktede dem, og fik bestilt en tid. Det var en stor oplevelse, kosmetologerne var virkelig dygtige. Og man blev behandlet med stor respekt og omsorg, samtidig med at der var en MEGET hyggelig atmosfære. Jeg fik lavet en hudanalyse, og råd om en bedre kost samt hvilke urter der ville hjælpe mig. Jeg fik flere behandlinger, og det blev så flot. Der gik under 2 måneder, så var der ikke det mindste tegn på røde, ømme bumser.

Jeg brugte lige pludselig meget creme, og huden ville "have den". Selv mine kolleger på arbejdet blev nysgerrige, og roste det meget. Der var jeg virkeligt stolt!!, og fuld af selvtillid!!.

Derfor må i meget gerne videregive dette gode råd, til mange unge. Der har dette problem, for det er jo ved at være en "folkesygdom" i lille DK. TAK!!

Sidst opdateret ( lørdag 21. juni 2008 )
< Forrige Næste >