Din Alternative Portal

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Svamp og candida PDF Udskriv E-mail
Skrevet af Birgitte Harms   
fredag 13. marts 2009

magtesloeshed1.jpg

Lidt om candida albicans og svamp i almindelighed.

Der er løbet meget vand i åen, siden vi behandlere betragtede candida albicans som et problem at behandle. Vi har så stærke midler af alle slags til rådighed for at behandle selvsamme.

Jeg får dog stadig klienter ind på min klinik, der kan fortælle om flere års diæt for at holde svampen nede og forskellige sygdomssymptomer fra døren.

 

Min erfaring er, at ”holde svampen nede” er akkurat det man gør ved en candida faste-kur. Med det menes en kur, hvor alle fødevarer der kan betragtes som ”svampeguf” bliver udelukket af kosten. Man kan holde kuren i årevis, og holde forskellige symptomer nede på et minimum. Men et glas rødvin eller en enkelt konditorkage vil prompte ødelægge kuren og bringe de forskellige symptomer på banen igen.

 

Der skal altså tages skrappere midler i brug for at komme en svamp til livs. Der findes flere forskellige rigtig gode homøopatiske midler, der sammen med diverse urtepræparater og mælkesyreprodukter kan udrense en candida albicans, uden at man samtidig skal følge en skrap diæt.

 

At have svamp er ikke en sygdom i sig selv, men et symptom på, at der er noget andet ude af balance i kroppen. Det kan være en infektion, der er gået hen og er blevet kronisk eller en pådraget forgiftning, der belaster kroppen. Som noget helt nyt mener videnskaben, at kroppen måske selv producerer svampen for at beskytte sig selv imod en forgiftning udefra. Svamp er altså et sygdomssymptom, der skal fjernes for at man kan komme ind og behandle selve årsagen til svampen.

 

Der findes flere forskellige former for svamp, en af dem er den man meget nemt kam pådrage sig mellem tæerne. Huden klør, bliver rød og revner. En god tetræ-olie smurt på med fingrene (der efterfølgende vaskes) vil hurtigt afhjælpe problemet og give hel svømmehud imellem tæerne igen.

Sidst opdateret ( sndag 06. februar 2011 )
 
< Forrige   Næste >