Forsøgspersoner søges i Østjylland

Er du kvinde og over 40 år, har du nu chancen for at være med i en undersøgelse af effekten af forskellige kosttilskud på Skejby Sygehus i Århus.
Læs videre... [Forsøgspersoner søges i Østjylland]

Din Alternative Portal

Nyhedsbrev

Navn:
Email:


Medlemssystem


Glemt din adgangskode?
Har du endnu ingen konto? Opret en konto

Chat på Alterne

We have 8 guests online
Join chat
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Who's Online

Vi har 8 gæster online
Zoneterapi
Skrevet af NetNaturDoktoren
fredag 13. juni 2008


Zoneterapi er en holistisk behandlingsform. Det vil sige, at en zoneterapeut arbejder på hele ”kroppen” for at genoprette ubalancer og helhedsbehandle i stedet for kun at behandle symptomet.

På foden findes et fuldstændigt ”kort” over hele kroppen. En trænet zoneterapeut kan derfor mærke ubalancer i de forskellige organer på fødderne. I lighed med akupunktører arbejder en zoneterapeut med kroppens energibaner, meridianerne. Disse meridianer er parrede to og to og kaldes derfor partnermeridianer elle makkere. Meridianerne er alle knyttet til et bestemt organ i kroppen. Derfor er det ikke ulogisk, at en personer med hjertesygdomme ofte har snurrende fornemmelser og smerter som stråler ud langs underarmen til lillefingeren. Det svarer nemlig til hjertemeridianen, som løber her i armen.

I helhedsbiledet af et menneske hører også den psykiske tilstand. Vi ved godt, at vi ofte bliver syge, når vi er stressede eller kede af det. Vi kender også godt fornemmelsen af ikke at kunne trække vejret, når vi er bange eller kede af det. Eftersom følelser som f.eks. sorg og vrede kan give sygdomme, blokeringer i meridianerne og belastninger af organerne, vil man ved en behandling ofte mærke, at noget af den indre smerte lettes.

Hvordan er en behandling? Reflekszonerne findes på både hænder og fødder, men zoneterapeuten vil oftest foretrække fødderne, da det giver langt de bedste og hurtigste resultater. Terapeuten kan også massere meridianerne på andre steder af kroppen når det er nødvendigt.

Det er behageligt at få zoneterapi og behandlingsformen er et tilbud til alle aldre. Det vil ofte være en fordel at få 10 sammenhængende behandlinger i forbindelse med sygdomme. Ved forebyggende behandlinger anbefales det ofte at få en behandling om måneden.

Sidst opdateret ( onsdag 08. april 2009 )
< Forrige
RedWeb.dk - Webdesign & Udvikling